ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele AUR, George Simion, a declarat că Guvernul României trebuie să conteste decizia Curții Europene a Drepturilor Omului referitoare la refuzul de a recunoaște legal uniunea cuplurilor de același sex, încălcând astfel drepturile acestora, potrivit Știripesurse.

"După cum știți, săptămâna trecută, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a dat o decizie care nu obligă, că nu poate nimeni să oblige un stat suveran să își modifice în felul acesta legislația, dar condamnă România pentru că nu ar recunoaște într-un fel sau altul ceea ce în cultura românească nu există, în România căsătoria liber consimțită este între un bărbat și o femeie. În această conferință anunțăm că România nu s-a apărat la CEDO, nu a avut apărător și vrem să trimitem un mesaj către Guvernul României să conteste, pentru că are termen de 3 luni, să conteste această decizie și să nu aplice aceeași politică a struțului când vine vorba de chestiuni care implică majoritatea românilor", a spus Simion într-o conferință de presă la Palatul Parlamentului.
 
Pe același subiect: