ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele AUR, George Simion, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Familiei în care afirmă că referendumul din 2018 a fost sabotat de întreaga clasă politică:
 
„Sărbătorim Ziua Familiei! 

Ocazia perfectă să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis.

Azi, când Ciucă, Ciolacu și restul stau cu „valorile tradiționale” în gură în scop electoral, nu uitați ce-au făcut în 2018, atunci când puteau să demonstreze, cu fapte, că iubesc familia și valorile creștine: NIMIC.

Dragi români, nu uitați că majoritatea vocilor care au susținut în 2018, familia, sunt AZI pe listele AUR. Fiți alături de cei care au apărat și apără normalitatea, nu de prefăcuții care sunt în stare să comaseze familia și globalismul.

La mulți ani familiei formate din mamă, tată și copii, așa cum a fost mereu și așa cum va fi pentru totdeauna!”, a scris transmis George Simion pe pagina sa de Facebook.