ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


George Soros vrea ca oamenii să preia controlul asupra atmosferei Pământului pentru a opri  „schimbările climatice". Această idee ar putea crea o calamitate globală care ar putea duce la moartea a milioane de oameni și animale, scrie TheGateWayPundit.

Potrivit Fox News, Soros a vorbit joi la Conferința de Securitate de la Munchen și s-a lăudat că a descoperit un proces prin care se creează nori albi pentru a reflecta lumina soarelui departe de zonele care se încălzesc, pentru a împiedica topirea calotelor de gheață. El a susținut că topirea calotelor de gheață din Groenlanda, în special, ar putea condamna civilizația umană.

„Civilizația noastră este în pericol să se prăbușească din cauza avansului inexorabil al schimbărilor climatice. Topirea stratului de gheață din Groenlanda ar crește nivelul oceanelor cu șapte metri. Acest lucru reprezintă o amenințare la adresa supraviețuirii civilizației noastre. Nu am fost dispus să accept această soartă, așa că am încercat să aflu dacă se poate face ceva pentru a o evita. Am fost îndrumat către Sir David King, un climatolog care a fost consilier științific principal al guvernelor britanice anterioare." A recunoscut el.

Ulterior, a făcut publică sursa inovației sale: 

„Sir David King are un plan pentru a repara sistemul climatic. El vrea să recreeze efectul de albedo prin crearea de nori albi la mare înălțime deasupra Pământului", a adăugat Soros. „Cu garanții științifice adecvate și în consultare cu comunitățile indigene locale, acest proiect ar putea ajuta la restabilirea sistemului climatic arctic, care guvernează întregul sistem climatic global."

Dacă nu schimbăm modul în care, ne ocupăm de schimbările climatice, civilizația noastră va fi complet perturbată de creșterea temperaturilor care va face ca mari părți ale lumii să devină practic invizibile." a încheiat Soros șirul de profeții apocaliptice.

„Planul" pe care Soros și King îl susțin se numește geoinginerie solară. Această idee nu va salva civilizația, dar are potențialul de a o distruge.
 
Potrivit sursei citate, pericolele geoingineriei solare sunt profunde. Un studiu arată că acest tip de inginerie ar putea pune în pericol viața sălbatică. Implementarea și eșecul de a susține această tehnologie ar face ca speciile din întreaga lume să nu poată face față condițiilor schimbătoare, provocând o extincție în masă.

De asemenea, geoingineria solară ar putea duce la foamete la nivel global. Potrivit site-ului DowntoEarth, eliberarea de nori artificiali în atmosfera de deasupra Arcticii, așa cum propune Soros, ar avea consecințe catastrofale. Acest lucru ar perturba musonii din Asia și ar spori secetele, în special în Africa, punând în pericol atât sursele de hrană, cât și cele de apă pentru două miliarde de oameni.
 
 Un adevăr și mai înspăimântător este faptul că geoingineria solară este o tehnologie relativ ieftină. O singură țară ar putea finanța și implementa această tehnologie pe cont propriu. Încercați doar să vă imaginați că China, de exemplu, ar deține această putere. Dictatura comunistă nu ar ezita să folosească această tehnologie ca o armă pentru a-și atinge obiectivele geopolitice, dacă este necesar și ca mecanism de autoapărare.

Deoarece o singură țară ar putea avea potențialul de a modifica clima și de a ucide miliarde de oameni, acest lucru ar putea duce la cel de-al treilea război mondial. Un nou război global cu arme nucleare schimbate ar termina cu viața de pe Pământ pe care geoingineria solară o ratează.

Guvernele din întreaga lume, inclusiv America, trebuie să interzică această schemă tehnologică periculoasă înainte ca ea să ia amploare. Soarta lumii atârnă în balanță.