ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei copile mici dintr-un orășel din districtul Altötting, regiunea administrativă Bavaria Superioară, Germania, au petrecut zile întregi singure în casă cu cadavrul tatălui lor, după ce acesta a murit subit, a relatat marți presa germană, potrivit ziarului local Passauer Neue Press, citat de ABC News.

Agenția de știri dpa a citat poliția din landul Bavaria (din sud-estul Germaniei), potrivit căreia o mătușă le-a descoperit pe fetițe, în vârstă de 2, 3 și 4 ani, pe 17 septembrie.

Ziarul local Passauer Neue Press a relatat că tatăl lor, în vârstă de 35 de ani, un părinte singur, murise cu aproximativ trei zile mai devreme, în noaptea zilei de 14 septembrie, din cauza unui presupus atac de cord.

Fetița cea mai mare a avut grijă de surorile ei și le-a dat să mănânce și să bea. Când a apărut mătușa, fetele i-au spus că au crezut că tatăl lor dormea. Copilele sunt acum în grija mătușii lor.