ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Germania va supune la vot impunerea, până la sfârșitul anului, a obligativității vaccinării împotriva Covid-19, a anunțat viitorul cancelar al țării, potrivit Daily Mail

Olaf Scholz, care va prelua funcția de cancelar german săptămâna viitoare, și-a manifestat deja susținerea față de introducerea obligativității vaccinării Covid în Germania. Iar această susținere a sa ar urma să se concretizeze prin organizarea unui vot în Parlament pe această temă, înainte de Anul Nou.
 
În plus, Olaf Scholz dorește să interzică accesul persoanelor nevaccinate în magazinele neesențiale.
 
Viitorul cancelar speră că această măsura va putea intra în vigoare până la sfârșitul lunii februarie 2022 - la fel ca în Austria. Scholz s-a întâlnit astăzi cu liderii regionali, împreună cu cancelarul în exercițiu, Angela Merkel, pentru a discuta despre luarea unor măsuri pentru gestionarea valului patru, considerat a fi în desfășurare.