ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În condițiile în care ritmul campaniei de vaccinare din Germania începe să scadă, Guvernul Merkel se gândește să înăsprească, chiar de luna viitoare, traiul pentru nevaccinați, condiționându-le accesul la restaurante și locuri publice, tocmai pentru a încuraja campania de vaccinare, care, deși a atins un procent ridicat, tot nu este de ajuns pentru Angela Merke.

Astfel, potrivit ziarului Bild, citat de Știripesurse, din septembrie, s-ar putea ca accesul în restaurante, hoteluri și chiar în saloanele de înfrumusețare să fie condiționat de dovada vaccinării.

„Persoanele vaccinate vor avea cu siguranță mai multă libertate decât persoanele nevaccinate. Accesul în spații precum restaurante, cinematografe și stadioane ar putea fi interzis chiar și persoanelor nevaccinate testate, deoarece riscul este prea mare”, a declarat șeful de cabinet al cancelarului, Helge Braun.