ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De la decizia Guvernului de a ceda un teren pentru construirea unei moschei la București, câțiva conaționali s-au gândit la un gest extrem pentru a împiedica contruirea lăcașului de cult musulman.
 
Potrivit obiceiurilor şi regulilor islamice o moschee nu se poate ridica pe un teren contaminat. Pe asta au mizat mai mulţi români din Capitală care s-au folosit de porci pentru a contamina terenul viitorului lăcaş de cult, dat de Guvernul României Muftiatului Cultului Musulman, potrivit Ştiripesurse.

 Astfel, oamenii au luat 5 porci, pe care i-au picat in culorile tricolorului şi i-au dus la păscut pe respectiva parcelă. 

În plus, un purcel de lapte congelat a fost îngropat în zonă, cu speranţa că în acest fel, îi va determina pe cei care se ocupă de construcţia moscheii să renunţe. Ideea de a contamina terenul viitoarei moschei a fost luat de la spaniolii din Sevilla, care au gasit această metodă ingenioasa de a impedica ridicarea unui astfel de lacaş de cult la ei în comunitate, fără scandal sau proteste.