ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși a suferit o operație la umăr, patronul FCSB și-a făcut apariția la demersul pentru sfințirea locului pe unde a trecut parada LGBT. Pozitiv și plin de încredere, Becali a transmis că „Scopul acțiunii este sfințirea locului, curățarea locului, așa cum Hristos în ținutul Gadarenilor când i-a aruncat pe demoni în porci și după aceea s-au înecat porcii”, potrivit Romaniatv.net.

„Așa noi, pe unde ei au trecut, noi mergem, facem rugăciuni, icoane cruci, apă sfințită. Sfințim locul pe lângă ei au trecut ca să curățăm locul de mizerie și de duhurile necurate ca să nu se întâmple accidente”, a mai precizat patronul FCSB, adăugând că traseul va fi „De la Victoriei până la Piața Universității”.

„Le transmit românilor ca să aibă curaj. Poate să trimită ei duhuri necurate oricât ar vrea ei. Va veni vremea!

Le sfințim prin apă sfințită, prin rugăciuni, prin sfintele slujbe și prin liturghii și va veni vremea, căci zice.

Acolo unde se va înmulți păcatul va prisosi harul! Unde se înmulțește păcatul și ne trimit ei nouă duhuri necurate, atât de mult se va înmulți și va prisosi harul în țara asta, că noi îi vom respinge.

O să zică lumea: e nebun! Noi nu le acceptăm, pentru că noi ne curățim ca neam. Ne fac cunună. Ei fac, noi curățăm cu apă sfințită!

Va veni vremea, o să zică că-s nebun, când noi cu rugăciuni și cu sfintele liturghii, cu preoți și cu sfinții noștri părinți din peșteri, poporul ortodox, va veni vremea când ei vor vrea să mai intre în țara noastră, pentru că nu se știe ce nenorocire se va întâmpla pe la ei. Așa va fi! Așa zice apocalipsa!”, a încheiat Becali.