ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gheorghe Dincă este adus în duminică dimineață la București, la Arestul Central al Poliției Capitalei, unde i s-a pregătit deja o celulă.  Dincă părăsește arestul din Slatina la 35 de zile de la momentul în care polițiștii au descins în curtea sa din Caracal.

El va fi dus la București, la Arestul Central, unde va fi supus și unui test cu detectorul de minciuni.
 
Continuă audierile la DIICOT, iar surse din anchetă spun că este posibil ca familia Luizei să fie aduse la audieri în Capitală.
 
Timp de aproape o lună, anchetatorii au cercetat casa, dar și curtea locuinței lui Dincă, care are aproape 3.000 de metri pătrați, fiind folosit și un aparat special de scanare.

În curtea casei, au fost descoperite mai multe gropi, unele fiind cimentate sau betonate, fiind adunate mii de probe, care au fost transportate în camioane la INML și Institutul Național de Criminalistică pentru a fi expertizate.