ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ancheta în cazul dispariției Alexandrei este blocată în acest moment. Atâta timp cât criminalul se află în spital la București, anchetatorii au anunțat că nu mai pot intra în casa acestuia de la Caracal. Joi dimineață, Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat și ucisă pe Luiza și Alexandra, a fost adus de la Spitalul Penitenciar Jilava la INML pentru expertiza psihiatrică.

Gheorghe Dincă a fost adus miercuri la București și internat la Spitalul Penitenciar Jilava. Joi el a fost adus la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” pentru a fi evaluat psihiatric.

Gheorghe Dincă a fost adus la Spitalul Penitenciar Jilava după ce a susținut că atunci când oamenii legii au descins la locuința sa pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele.

Criminalul din Caracal și-a schimbat carnetul de conducere în 2018 și, potrivit șefului Serviciului Permise din județul Olt, a prezentat toate actele necesare, inclusiv un aviz psihologic, transmite MEDIAFAX.
 
El și-a schimbat permisul auto în 2018, pentru că cel vechi îi expira.

Potrivit șefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Olt, Florin Hoară, Gheorghe Dincă avea permis de 40 de ani și a prezentat, la schimbarea documentului, toate actele necesare.

„Această persoană avea permis auto de 40 de ani și din ce spun colegii de la Rutieră nu a avut nicio sancțiune. Atunci când a preschimbat permisul a prezentat toate actele necesare prevăzute de ordinul de ministru și a avut și avizul psihologic”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Hoară.