ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gheorghe Dincă, acuzat în cazul dispariției adolescentei Alexandra Măceșanu, a fost audiat timp de mai multe ore în noaptea de joi spre vineri la DIICOT București. Avocatul său a declarat că Dincă și-a menținut declarațiile privind uciderea Alexandrei și a celeilalte tinere, Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie.
 
Gheorghe Dincă a ieșit de la DIICOT după aproape nouă ore de audieri, scrie News.ro.

La ieșire, avocatul său a afirmat că acesta și-a menținut declarațiile conform cărora le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, o altă tânără de 18 ani dispărută în luna aprilie.
 
Gheorghe Dincă a fost dus joi la Institutul de Medicină Legală, el susținînd că a fost agresat în momentul reținerii.

Vineri, el ar urma să fie suspus testului poligraf, în pofida faptului că sunt voci care spun că, având în vedere faptul că Gheorghe Dincă ar avea antecedente psihiatrice, testul ar fi irelevant.

Tot vineri, ar urma să fie prezentate rezultatele probelor și resturilor presupus umane preluate de la locuința bărbatului.