ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Principalul suspect în cazul „Caracal”, Gheorghe Dincă, va fi supus marți unei expertize psihiatrice la Institutul Național de Medicină Legală.

La începutul lunii, el a fost transferat din arestul central în Penitenciarul Spitalului Jilava pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale.

Gheorghe Dincă a afirmat ca a ucis-o pe Alexandra Măceșanu pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul.

De asemenea, el a susținut că a ucis-o și pe Luiza Melencu, dispărută în aprilie.

Dincă a mai fost internat la secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina și a avut un diagnostic de sindrom anxios depresiv.

Diagnosticul principal la externare a fost acela de „Tulburări organice de personalitate și de comportament datoritae unei boli, vătămări și disfuncții cerebrale", iar ca diagnostice secundare: „Tulburări mentale și de comportament datorate folosirii alcoolului, sindromul de dependență, sindrom amnezic, hepatită alcoolică".