ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


M-aș fi mirat ca tocmai UB să iasă din trendul iacobinismului sanitar și al apartheidului pe criterii de suspiciune de boală. Nu mă aștept ca Facultatea de Drept, templul drepturilor și libertăților, să deraieze de la directivele noului regim de teroare. 

Apele se vor despărți, grâul se va alege de neghină. Acum, în 2 săptămâni, nu peste un an. 

În mod normal, cei care se opun totalitarismului medical, cei care nu pot asista pasivi la segregarea socială și la punerea oamenilor „liberi” în țarcuri, la adăpost de inocenții suspecți de boală, ar trebui să acționeze - judiciar, administrativ, prin greve de tip japonez, prin boicotul cursurilor, prin înghețarea plății taxelor de studii etc. Studenți, cadre didactice, părinți, toți cei care nu pot fi de acord cu acest amurg al democrației, ar trebui să se alieze în acest scop. 

Sincer, nu mă aștept la nicio revoluție, dar eu nu voi sta degeaba. Voi acționa, chiar și de unul singur (evident, greva sau boicotul nu se pot face în tandem, eu cu mine ...).

Fiat justitia, pereat mundus, motherfuckers!