ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu e nimic științific și rațional în politica de sănătate publică aferentă plandemiei. Nu ține niciun decident cont de specialiști, nici măcar de cei din domeniul medical. Cu atât mai puțin nu se ține cont de alți specialiști care ar trebui să fie consultați în cadrul acestor politici - avocați, psihologi, sociologi, antropologi, teologi, economiști. 

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a propus punerea Bucureștiului și a zonei metropolitane în carantină totală, având în vedere că indicele de infectare a atins 16 la mie (1,6%). După standardele meșterite de Arahat și ajustate politic de Cîțu, soluția s-ar fi impus de mult, mai precis, din momentul în care s-ar depășit 7,5 la mie (0,75%).

Arahat a dat ordin comitetului tehnico-științific al Comisiei Naționale pentru Situații de Urgență (CNSU) să reevalueze această propunere. Zisul comitet, despre a cărei componență, competență și credibilitate nu are nimeni nici cea mai vagă idee, a ajuns la concluzia că evaluarea efectuată de INSP este incompletă/inexactă, motiv pentru care a propus ca „soluția” propusă de INSP să fie respinsă, iar evaluările să continue. 

Așadar, din condei și din poignet, evaluarea INSP, efectuată, cel mai probabil, de specialiși și medici indentificabili, cu patalamale verificabile (nu ca în cazul lui V.V.Voiculescu sau al lui Câțu sau al lui Arahat hymself) și andosată de dna Pistol, a devenit pistol cu apă. Mai mult chiar, credibilitatea INSP este, în acest moment zero. Așa a considerat Arahat că este corect politic și ideologic.

Nici măcar asta nu e atât de grav – în definitiv, câte alte instituții publice nu au fost complet decredibilizate de Arahat?

Extrem de grav este că INSP are rolul primordial, esential, în colectarea, prelucrarea și publicizarea informațiilor oficiale cu caracter sanitar necesare politicilor de sănătate publice. INSP este centrul nodal al sistemului de informații în care TREBUIE să ne încredem, dacă nu vrem să ne cenzureze feisbuc, tuiter, iutiube, tictoc și toată mass media capitivă oficialității, și dacă nu vrem să fim diabolizați de influencerii nazistofili sau de obsedații de ace și doze multiple de ser „eliberator”. 

Sesizați nemernicia? Un grup de experți propriu-ziși (pe care, culmea, îi și poți identifica cu nume, prenume și responsabilitate individuală pentru ceea ce spun și fac) este contrazis, la ordin politic, de un alt grup de „experți”, anonimi, secretizați, cu deplină imunitate de răspundere juridică, dar dotați cu puteri discreționare, care trec dincolo de lege, Constituție și Regulamente europene. 

Remember?  

„nu mă opresc eu din cauza Constituției” 
(Arahat smurdificatorul dixit)  

Sesizați nenorocirea în care ne afundăm pe mâna acestor copii proști întemnițați în corpurile unor adulți trecuți de a doua tinerețe?

CNSU, pe de o parte, ne-a arătat zăhărelul. Sub cuvânt că nu impune carantina, strecoară, totuși, decizia întăririi măsurilor luate până acum. 

Desi măsurile luate până acum sunt de factură totalitară și sunt ilegale (starea de alertă în sine fiind ilegală) și sunt luate de un guvern demis (care nu mai are competența de a emite acte normative care să pună la congelator drepturile și libertățile cetățenești), în comparație cu acest zăhărel, aceste măsuri „vechi” nu mai par atât de amare. Și nici atât de grave ... 

Pansament pu pentru sistemul de iluzii și erori în care captivii lui Arahat s-au îmbarcat și care acum este ciuruit peste tot chiar de Arahat & co.    

Pentru că the unholly Arahat a acceptat să nu ne carantineze, și noi, ceilalți, și captivii lui Arahat & co. putem acum să ne bucurăm de „sănătate” și „siguranță”, în frig, în spaimă de foamete și sărăcire, în depresie și groază de spitalele infractoare ale Românie, unde se moare în incendii la ATI sau în colcăiala de microbi intraspitalicești și de infecții nosocomiale*. 

Putem să uităm încă o tură că drepturile și libertățile noastre sunt înghețate. 

Putem să îi conferim și mai multă putere lui Arahat**. 

Între timp, oameni ca acea doctoriță de 39 de ani care a făcut AVC de la a treia doză se zbat între viață și moarte pe altarul acestor „elite” politico-medicale. Uitați-vă pe net și pe feisbuc – cu fereală, cu jumătăți de cuvinte, cu regrete ipocrite pentru biata femeie și familia, lumea medicală și activiștii vorbesc despre caz, dar nimeni nu ia public atitudine, nimeni nu demarează răzbunarea judiciară pe producători, importatori, politicieni, medici aflați în conflict de interese, pentru că sunt plătiți de producători, influenceri pro-vaxxeri și nazistofili, spitale, stat. 

*ziarul globalist și ultra-pro-vaxxer „libertatea” (ce nume prost ales ...) scria ceva despre acest „neînsemnat” subiect prin 2016; mă întreb ce părere au acum ziariștii pro-Vladuț V. de la „libertatea” despre acest fenomen, care a crescut exponential din 2016 până în prezent, chiar dacă este un subiect ascuns de ochii opiniei publice, mai ales că acum este camuflat de presiunea pe spitale pusă de „această boală nenorocită”, pe care lumea a pus-o în gestiunea acestor neterminați: https://www.libertatea.ro/.../ucigasii-tacuti-din-spitale...

**Mme Mungiu – Pippidi tocmai ce a propus ca Arahat să fie înscăunat prim-ministru și să fie dotat cu puteri și mai discreționare, în condiții de totală pauză a drepturilor și libertăților; și Hitler a primit astfel de puteri discreționare temporare, și iată ce a făcut lumii: a însămânțat filo-nazismul în minți aparent libere, rationale și intelectualiste, iar „gândirea” sa a ajuns la stadiul de recoltă fericită azi, la mai mult de 75 de ani de la dispariția sa …