ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Postarea avocatului pe Facebook se referă la susținerea candidaturii Gabrielei Baltag ca membru CSM, în contextul în care aceasta se opune situației în care judecătorii și procurorii pot fi masoni dar nu pot fi președinți ai asociațiilor de părinți. 

"Judecătoarea Gabriela Baltag are un program pentru demnitatea de membru al CSM foarte interesant. Spre exemplu, în mod rațional, ea se opune actualei situații, acceptate de CSM, în care judecătorii și procurorii sunt și masoni (deși, în mod absurd, ei nu pot fi președinți de asociații de părinți) și se opune asimilării procurorilor cu calitatea de magistrat, arătând că justiția se înfăptuiește prin ICCJ și prin instanțele de judecată, așa cum spune Constituția.
Susțin această candidatură, motivația mea teoretică și principială fiind arătată în anii anteriori și în urmă cu o săptămână, aici, pe această pagină. Noul guvern care se va fi instalat în decembrie ar face bine să țină cont de aceste cerințe care, iată, vin și din rândurile magistraților” scrie Piperea pe pagina sa de Facebook.
"Cea mai importantă motivație funcțională a mea este, însă, aceea că nu mai vreau să fiu judecat de "fratele" mason al adversarilor mei din bănci și din BNR. Și nici nu mai vreau că judecătorii să fie școliți cu forță de lobby-iștii din bănci,  subliniază avocatul.

Mai multe despre programul Gabrielei Baltag aici