ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Revista „umoristică” franceză care a fost sub atac terorist pentru că a ironizat personajul central al narațiunii religioase islamice a publicat o caricatură în care ia în derâdere cutremurele din Turcia și Siria, spunând că nu mai trebuie să trimită tancuri ... 

Să faci mișto de nenorocirea oamenilor nu este o idee de om înțelept niciodată, dar așa ceva, în plin dezastru umanitar, este complet idiot și lipsit de suflet. 

Pe de altă parte, imaginați-vă o glumiță de acest gen la adresa a ceea ce se întâmplă în Ucraina. Charlie Hebdo ar fi fost rasă deja, iar patronii săi băgați la zdup. 

Cam așa arată dublul standard al „occidentului colectiv”. 

Românașilor noștri, care se cred parte a acestui așa-zis occident: nu sunteți. Nu uitați că același Charlie Hebdo ne-a făcut mereu în fel și chip, inclusiv cerșetori, hoți și corupți din născare.