ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Gheorghe Piperea comentează, într-o postare pe contul de Facebook, cazul crimei din Dâmbovița, sugerând că tot ceea ce se întâmplă în România își are rădăcinile și din lozinca preferată a ultimilor ani ”Vrem o țară ca afară”. Piperea critică și atitudinea politicienilor români, care se ploconesc în fața a tot ceea ce vine din acel Occident, „unde libertatea sexuală a devianților și a psihopaților este mai importantă decât inocența și siguranța copiilor noștri”.

Acesta este textul:

„Se spune ca e nevoie de un sat întreg ca să crești un copil.

Tot de un sat este nevoie pentru a-l face o țintă pentru pedofili.

Plus o țară a cărei economii produce anual 40 de miliarde de euro din industrii murdare, protejate de autoritati si tolerate de lumea noastra, cea care se bucură implicit cand obtine slujbe lucrand pentru acesti "industriasi”, slujbe din care plătesc cărucioarele zilnice de produse din supermarket, rate la bănci și concedii îm Bulgaria.

Plus o atitudine docilă a politicienilor față de tot ceea ce vine din vest, de la țările "ca afară”. Unde libertatea sexuală a devianților și a psihopaților este mai importantă decât inocența și siguranța copiilor noștri, cei pentru a căror creștere suntem responsabili noi toți, sătenii.”