Avocatul Gheorghe Piperea comentează, într-o postare pe contul de Facebook, cazul crimei din Dâmbovița, sugerând că tot ceea ce se întâmplă în România își are rădăcinile și din lozinca preferată a ultimilor ani ”Vrem o țară ca afară”. Piperea critică și atitudinea politicienilor români, care se ploconesc în fața a tot ceea ce vine din acel Occident, „unde libertatea sexuală a devianților și a psihopaților este mai importantă decât inocența și siguranța copiilor noștri”.

Acesta este textul:

„Se spune ca e nevoie de un sat întreg ca să crești un copil.

Tot de un sat este nevoie pentru a-l face o țintă pentru pedofili.

Plus o țară a cărei economii produce anual 40 de miliarde de euro din industrii murdare, protejate de autoritati si tolerate de lumea noastra, cea care se bucură implicit cand obtine slujbe lucrand pentru acesti "industriasi”, slujbe din care plătesc cărucioarele zilnice de produse din supermarket, rate la bănci și concedii îm Bulgaria.

Plus o atitudine docilă a politicienilor față de tot ceea ce vine din vest, de la țările "ca afară”. Unde libertatea sexuală a devianților și a psihopaților este mai importantă decât inocența și siguranța copiilor noștri, cei pentru a căror creștere suntem responsabili noi toți, sătenii.”

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews