ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PNL Dan Vîlceanu, numele vehiculat ca posibil ministru al Muncii în viitorul Guvern, a anunțat ce au de gând să facă liberalii, în legătură cu pensiile și salariile. Vîlceanu a infirmat informația conform cărei PNL ar tăia din pensiile și salariile românilor, dar a susținut că odată cu preluarea guvernării „vom face un audit în toate ministerele pentru a vedea situația reală. Nu pot avea încredere în cifrele date de Guvern”.

Într-un comentariu postat pe Facebook, avocatul Gheorghe Piperea comentează anunțul celor de la PNL privind „auditul” spunând că, poate, astfel, va ieși la lumină câți angajați au serviciile secrete și câți trebuie dați afară, ce costuri implică utilizarea de influenceri și firme acoperite, câți bugetari - sugativă există, câți polițiști, lucrători ai serviciilor secrete și procurori sunt implicați sau chiar conduc rețele de trafic de carne vie și pedofilie. „Dacă noul guvern va face 0,5% din cele de mai sus, poate că o sa îmi mai îndepărtez un pic din scepticism. Dacă face chiar mai mult, poate ca îmi smulg și niște aplauze”, a adăugat Piperea.

Acesta exte textul:

„Noul guvern va face un "audit” ca sa vada ce bugetari sa dea afara, ce cheltuieli sa taie si ce pensii speciale sa elimine.
Sa speram ca vom afla astfel cati lucratori au serviciile secrete (si cam cate servicii secrete pe cap de vita furajata avem) si cati trebuie dati afara, ce costuri implica utilizarea de influenceri si firme acoperite, ca sa stim cat sa taiem din numarul si influenta lor nedemocratica si anti-concurentiala in societate si economie, cati bugetari - sugativa, câtr amantlâcuri si câte sinecuri politice avem, ca sa stim ce ne tine administratia publica in evul mediu, cati politisti, lucratori ai serviciilor secrete si procurori sunt implicati sau chiar conduc retele de trafic de carne vie si pedofilie, ca sa stim pe cine dam afara si pe mana dna/diicot, cate pensii speciale au magistratii si politistii pensionati la 48 de ani, ca sa stim de unde taiem beneficii necuvenite si, in fine care sunt salariile in BNR, ASF, Curtea de Conturi si Consiliul Concurentei si cati consilieri, cate sotii, surori, nurori si afini sunt angajati incrucisat in aceste institutii "independebre”, cate bugete de hrana alocate caviarului sunt inca in fiinta acolo, ca sa stim pentru cine muncim, de fapt, si de ce platim taxe si impozite, care ne cocoșează pe noi si ii fac multi-milionari pe ei.

Daca noul guvern va face 0,5% din cele de mai sus, poate ca o sa imi mai indepartez un pic din scepticism. Daca face chiar mai mult, poate ca imi smulg si niste aplauze.

Deci, stimabililor, ce mai asteptati? Make Romania even greater than ...