ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși profesorii, mai ales cei de la Medicină și Informații, sunt cei mai reticenți în a se vaccina - unele sondaje îi arată chiar și la 12% pentru vaccinare într-o Universitate de Medicină, după cum ActiveNews a demonstrat AICI - săptămâna aceasta ai lui Gheorghiția i-a obligat pentru a treia oară să se numere, doar-doar s-or răzgândi. Astfel, profesorii universitari din toată țara au primit un formular de recensământ ca cel publicat de noi în baza articolului. Mai bine s-ar gândi Ministerul Educației, în spiritul transparenței, să publice și noile sondaje rezultate și să nu el mai țină la sertar pentru că sunt o infprmație de interes public obținută de o instituție a statului pe banii contribuabililor.

Ca și cum formele de presiune la care sunt supuși profesorii și studenții - în unele universități de Medicină, studenții au fost amenințați de profesori vacciniști că nu vor mai fi primiți fără vaccin - ai lui Gheorghiță și Arafat s-au gândit să le facă o surpriză cadrelor didactice și să le injecteze cu vaccinu cu cele mai multe efecte adverse.

 

România a început, în ultimele zile, să folosească tot mai multe doze de la AstraZeneca, iar reacțiile adverse au crescut exponențial, depășind 200 pe zi, informează ȘtiripeSurse. Cele mai multe reacții adverse, conform Comitetului Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea împotriva Covid-19 sunt la vaccinul AstraZeneca.

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, anunță că vaccinarea profesorilor ar putea începe în a doua parte a săptămânii viitoare, chiar cu AstraZeneca, vaccinul cu cele mai multe reacții adverse. El a spus că decizia finală va fi luată luni și că vaccinarea tuturor profesorilor va ține o săptămână. mai transmite sursa citată.