ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, și mai mulți congresmeni americani s-au întâlnit marți cu premierul Viorica Dăncilă, au declarat surse guvernamentale.

Potrivit unor surse citate de Agerpres, premierul Viorica Dăncilă a discutat, marți, cu mai mulți congresmani americani.

La discuții ar fi participat și ambasadorul SUA în România, Hans Klemm. Întâlnirea a avut loc la Palatul Victoria și a durat aproximativ 45 de minute. 

Urmează ca delegația americană să aibă o discuție și cu președintele Klaus Iohannis.

Reamintim că Hans Klemm urmează să fie înlocuit în curând. Președintele Donald Trump l-a desemnat deja pentru funcția de ambasador al SUA în România pe Adrian Zuckerman. Acesta trebuie să fie validat și de Senatul SUA.

Pe ultima sută de metri a mandatului său, Hans Klemm a avertizat luna trecută Guvernul să fie mai transparent în ceea ce privește modificările care pot afecta investitorii, criticând dur modul în care Parlamentul a adoptat Legea offshore, care reglementează exploatarea gazelor din Marea Neagră. Klemm a acuzat faptul că legea offshore adoptată în varianta modificată de PSD a reprezentat încălcarea principiilor transparenței și negocierii.