ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministra Muncii, Raluca Turcan, a anunțat marți la televiziunea Digi 24 că prețurile vor crește, dar că nu poate să dea un calcul exact, întrucât și-a uitat analizele economice acasă și n-are o lampă a lui Aladin în care să se uite pentru a afla cum vor crește prețurile.

„Se estimează o creștere a prețurilor, însă nu disproporționată - nu cred că este oportun acum să încep să dau cifre, pentru că mă uit și eu la diverse analize economice, n-am o lampă a lui Aladdin în care să privesc și să vă spun cum vor crește prețurile - ”(...)

O fi vrut să spună „n-am un glob de cristal”, întrucât acesta era instrumentul folosit de vrăjitoare pentru clarviziune, iar nu lampa lui Aladin, folosită de săraci pentru îndeplinirea dorințelor? Nu știm ce-a vrut să spună ministra „full option” de la PNL, dar îi amintim că și globul de cristal ține mai mult de înapoiere, de evul mediu, acum în secolul XXI progresiștii apelează la Siri sau la Alexa...
 
Doamna Turcan, vă rugăm frumos, nu vă mai duceți atâta pe la televiziunea guvernamentală, nu de alta, dar dezamăgiți poporul și acesta va prefera să se uite mai degrabă la globul de cristal decât la Digi 24!