Deputatul Sebastian Ghiță a declarat că va prezenta în Parlament nt înregistrări în care procurorul DNA care l-a audiat a transmis unor oameni de afaceri din Ploieşti, la rândul lor audiaţi, că vor fi închişi dacă nu spun ceva despre el, precizând că va cere şi protecţia procurorului general al României.

"Am să duc în Parlamentul României poziţii şi înregistrări ale unor patroni de firme de construcţii din Ploieşti chemaţi de acest domn procuror, ţinuţi şase ore la audiere şi veţi auzi cum acest procuror le promitea lucruri: <Îţi promit că nu te arestez, îţi promit că scapi de evaziune fiscală, îţi promit luna şi cerul, spune ceva de Ghiţă>. Omul spune <Nu-l cunosc pe Ghiţă, nu l-am întâlnit>; <Domnule, te bag în puşcărie şi te ţin 60 de zile acolo dacă nu spui exact cum a fost>. Veţi auzi aceste înregstrări în Parlament.
 
Le am şi le voi duce şi luni la procurorul general al României. Am înţeles că Onea este un procuror de la DNA, dar nu pot să cred că în ţara asta, dacă un procuror e de la DNA, e infailibil, că nu greşeşte, că nu are intenţii rele şi nu-şi construieşte cariera pe munca şi sudoarea altora care au muncit zeci de ani", a spus Ghiţă la postul B1 TV.

El a adăugat că va arăta că procurorul este în afara legii şi va cere protecţia procurorului general al României.