ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!Gigi Becali îl atacă pe Crin Antonescu, despre care spune că este principalul vinovat pentru promovarea candidaturii la prezidențialele din 2014 a lui Klaus Iohannis. Becali spune că pe nu poate să îl accepte ca președinte pe Iohannis.

"Eu nu am fost niciodată un membru adevărat al PNL, eu am participat atunci la alegeri din partea USL pentru că de fapt, eu am intrat într-o luptă împotriva lui Traian Băsescu pentru a-l putea demite. A fost și referendumul, eu am fost alături de USL, sub umbrela USL, dar ca PNG, un voluntar din afara USL care se înrola în armata partidului. Trebuie să semnez ca un mebru de partid, am semnat PNL, atât. 

M-a onorat atunci pentru că era Antonescu, cu discursul lui naționalist, și mi-am dat seama că de fapt a fost un bulgăre de zăpadă, o minciună. Dar prin tot ce a făcut a demonstrat că este un trădător. Din cauza lui îl avem pe Iohannis. Eu îl consider pe Crin Antonescu un mare trădător și un mare laș și să nu mai discute nimic în viața publică", a declarat Gigi Becali la România TV, conform DCNews.