ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigi Becali speră că va putea participa la biserică la slujba de Paști. Patronul FCSB-ului crede că preoții care s-au îmbolnăvit de COVID-19 nu au respectat taina împărtășaniei. 

Gigi Becali speră că lumea își va relua cursul firesc până la sărbătoarea de Paști și că va putea merge la biserică, potrivit Mediafax.

„Eu stau în casă, respect legea. Pentru bogați e mai ușor, că ai curtea mare. Mai greu e tot pentru săraci. Eu cred că trece repede și vom putea merge la biserică de Paști, la Înviere. Așa sper eu, că va face Domnul o minune. Noi suntem o țară ortodoxă și fiecare sat și fiecare oraș au un înger păzitor. O să vedeți că se face o minune”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

Despre preoții care s-au îmbolnăvit cu coronavirus, finanțatorul FCSB-ului este de părere că aceștia nu au respectat cum se cuvine tainele împărtășaniei: „Cine știe cum s-au împărtășit ei. Dacă te împărtășești nedrept, necurat, e mai rău. Mai bine nu te împărtășești! Atenționez pe toată lumea! Focul îi arde mai tare pe cei nevrednici”.

Becali susține că a cumpărat un medicament neacreditat din Rusia pe care îl va trimite la spitalul ”Matei Balș” pentru a-i ajuta pe bolnavii de coronavirus:
 
„Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia și nu le puteam primi dacă nu primeam astăzi aprobarea de la minister. Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă 120.000 de pastile de antidot. Un medicament. Le-am plătit. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni”, a mai spus Becali.