ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul de afaceri Gigi Becali, care a ajutat mii de români în pandemie, și-a trimis toate autocarele la graniță să aducă sute de refugiați din Ucraina la București.

Becali va goli baza sportivă FCSB din Capitală și va caza acolo 400 de refugiați pentru cât timp este nevoie. În plus, le va oferi și masă. Afaceristul a declarat la Antena 3 că toate hotelurile sale din Galați vor fi puse la dispoziția femeilor și copiilor fugiți din calea bombelor.

Filantropul Gigi Becali este convins că Vladimir Putin va fi pedepsit în curând chiar de către poporul său și trecut în cartea celor mai mari criminali ai pământului: „A produs moarte pe Pământ, iar Dumnezeu o să îl judece.”

"Dacă o să fie probleme mai mari o să văd. Nu mai contează, plătesc la hoteluri prin Galați, prin Bucovina, plătesc să stea oamenii. Păi lăsăm creștinii noștri ortodocși să stea pe străzi? Sunt frați cu noi, sunt ortodocși în credință.

Numai unul nu ține cont de frați și omoară frați, nu îi mai spun numele.

Eu cred că (Vladimir Putin - n.red.) și-a dat seama de prostia pe care a făcut-o și acum încet, încet vrea să dea înapoi.

Oamenii când au mintea întunecată, le întunecă dracii mintea și îi îmbată de putere.

Așa ceva nu mai poate să fie iertat. Există în cartea vieții o rubrică separată care începe cu Irod cel care a omorât 22 de mii de prunci și acolo în rubrica aia separată sunt criminalii lumii. El va fi scris în cartea acolo în rubrica aia a celor pentru care nu există mântuire și nu există iertare pentru el.

Adică nu mai poate să fie iertat pentru uciderea a mii de oameni.

Pacea e cea mai mare, mai mare decât dreptatea. Trebuie luate niste masuri cu pace care sa-l izoleze definitiv.

Cred că poporul rus își va da seama singur de criminalitatea pe care o reprezintă el.

Poporul rus îl va termina. Așa cred.

Cand te duci peste alte popoare și omori mii de oameni te-ai înscris singur în rubrica lui Irod. El deschide lista: Irod, Dupa aceea urmează Hitler, Stalin și acum ăsta, Putin.

Nu cred că are curajul să intre în România nici cu un centimetru. Toți suntem copiii lui Hristos! Doamne, miluiește!”. a conchis cunoscutul filantrop.