ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigi Becali a venit joi dimineață la Patriarhie pentru a participa la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. De asemenea, Becali a oferit și câteva declarații la insistențele reporterilor, transmite abcOrtodox.

Becali a oferit o nouă mărturisire de credință, în care a apărat Biserica și pe ÎPS Teodosie, în contextul ședinței Sf. Sinod de azi și a noilor acuzații nefondate aduse la adresa la Arhiepiscopului Tomisului, în care vrăjmașii Bisericii și ai Adevărului îl vor pus la colț pe ÎPS Teodosie.

"Eu am venit la liturghie, mă. Eu ce treabă am? Normal că îl susțin, dar cu ce pot să îl susțin eu? Ce situație? Doar îi arată pisica și gata, atât. Ce măsuri? Este episcop și cu asta basta. Păi, ce? A făcut ceva? Nu ai cum. Păi ce a făcut? Doar îi arată pisica așa puțin, uite că am pus pe ordinea de zi. Și chiar de ar fi să pună la vot nu va vota nimeni, că acolo trebuie să votezi.'', a spus Gigi Becali.
 

''Ce e asta? E doar așa... Caterisire, nu există așa ceva, nu sunt motive. Ce răzvrătire? Păi nu există caterisire conform canoanelor pentru răzvrătire. Nu există așa ceva - răzvrătire, există decât dacă pentru erezie și pentru alte lucruri când se încalcă legea, sfintele canoane. Asta acum i-a arătat puțin pisica. Degeaba faceți atâta tam-tam ca să se smintească lumea. Nu va fi nimic", a mai declarat Gigi Becali reporterilor.