ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigi Becali a avut o primă reacție după ce Rusia a invadat Ucraina, transmite Antena Sport care mai informează și că filantropul a trimis autocarul FCSB la Botoșani pentru a ajuta la transportul refugiaților în punctele sigure. Patronul lui FCSB este șocat de ceea ce a văzut în țara vecină și a avut cuvinte dure la adresa lui Vladimir Putin. Nu înțelege cum a putut președintele Rusiei să ia o astfel de decizie și să declanșeze războiul.

Omul de afaceri a dezvăluit că nici măcar nu se mai poate uita la imaginile cu Putin și l-a comparat cu regele Irod, cel cunoscut în istorie drept „ucigașul de prunci”. Gigi Becali este bulversat total de ceea ce se întâmplă în Ucraina.

„Mie nu îmi vine să cred că există un asemenea om (n.r. Vladimir Putin). În istorie acești oameni sunt asemănați cu regele Irod. Adică să te duci să omori alți oameni, nu-mi vine să cred! N-are cum să ajungă războiul aici. Dar mai știi? Eu când îl văd, dau pe alt program. Nu pot să-i văd nici fața (n.r. lui Vladimir Putin). Pe cuvânt, Doamne miluiește! Așa ceva… mă uit și nu-mi vine să cred. Cum să te duci să omori alți oameni?”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Rusia a început invazia în Ucraina, joi dimineață, la ordinul lui Vladimir Putin. Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a sărit în ajutorul cetățenilor ucraineni care continuă să treacă granița României pentru a fugi din calea războiului.

Fotografie de azi din Kiev: