Rugăciunea și Sfânta Liturghie reprezintă singura filosofie pe care patronul FCSB, Gigi Becali, a spus că o aplică în aceste vremuri de cumpănă.
 
Întrebat la un post de televiziune cum se ferește în aceste zile, în care toată România este cuprinsă de panică, patronul FCSB a răpuns: ”Aceasta e filosofia vieții mele: eu mă împărtășesc.  Eu mă feresc, și poate lumea o să spună că sunt nebun, cu Sfânta Împărtășanie și cu Hristos”

Becali consideră că Dumnezeu va face minuni cu România, iar una dintre ele este că, până acum,  nu avem niciun mort.

”Eu, când am fost la împărtășire, duminică, în biserică, am lăsat pe toată lumea înainte și femeile. M-am împărtășit ultimul ca să iau ultimul cu lingurița și din același potir cu semenii mei. Eu mă feresc cu Sfânta Împărtășanie și cu Hristos. Așa mă feresc eu! Și cel mai mult, ceea ce fac eu pentru popor la ora asta, este rugăciunea.  Mă rog la Hristos să facă minune să arate la tot globul pământesc ce înseamnă puterea Liturghiei pe pământul României. A făcut minuni până acum. Faptul că nu avem niciun mort, e minune de la Dumnezeu. Și va face Dumnezeu minune. O să vedeți cum va ocoli țara românească că aici e Liturghia. Asta e filosofia mea, așa cred”, a declarat George Becali, la Realitatea PLUS.
 
Șaisprezece noi cazuri de coronavirus au fost raportate marți dimineață, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 184, 6 persoane fiind vindecate. Până acum, în România nu există niciun deces cauzat de Covid-19.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3282 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 16610 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.