ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gimnasta Larisa Iordache și-a anunțat joi, 16 decembrie, retragerea din carieră la doar 25 de ani. Decizia ei i-a șocat pe fani, jumătate dintre aceștia scriindu-i pe Facebook felicitări și, jumătate, urându-i sănătate. Acest lucru ar putea fi intrigant pentru cine nu a aflat că gimnasta a fost printre primele care și-a injectat un ser experimental Covid, după cum scria Click.ro pe 23 februarie. Zece luni mai târziu, sportiva își anunța retragerea din carieră. Și nu este singura sportivă de performanță care și-a luat adio de la sport, indiferent că a avut onestitatea s-o declare sau nu.

„Cazi , dar te ridici! 

Azi este nimeni, însă maine este campionul lumii. 
Totul este o alegere , o alegerea de a fii cel mai bun pentru tine și în sufletul tău.
Asta am învățat în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în sala de gimnastica. 
Azi închei acest capitol frumos din viata mea. 
Ma simt împăcată și mulțumită cu alegerea pe care am făcut-o! 
Este timpul pentru o viata normala și un pic mai liniștită. 
Am pus cipici de o parte, Costumul în dulap și tot ce am trăit pana acum într-un sertar micuț acolo în inima și mintea mea. 
As vrea sa spun multe însă nu îmi pot aduna cuvintele pentru o singura postare.
Vreau sa știți ca va apreciez pe voi, cei ce ma urmăriți cu drag, îmi scrieți și îmi transmiteți gânduri pozitive. 

Și vreau să mulțumesc persoanelor ce chiar mi-au dorit binele măcar odată în acești 20 de ani de când am început gimnastica! 

Un nou capitol este gata sa înceapă odată cu noul an! 
Iubire pentru toată lumea”, ne-a transmis Larisa Iordache, joi, pe Facebook.

Încă din vară, Larisa Iordache se plângea de dureri insuportabile la nivelul gleznei și anunța că nu va concura la proba de individual compus de la Tokyo, după cum ActiveNews relata pe 22 iulie.