ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decesul subit al unui tânăr chiar în incinta policlinicii din Giurgiu, din motive imposibil de menționat, dar lesne de bănuit, a devenit subiectul unei anchete penale, a informat Agerpres cu o săptămână în urmă.

Polițiștii giurgiuveni au deschis dosar penal pentru moarte suspectă după ce unui bărbat de 33 de ani din comuna Ulmi i s-a făcut rău în incinta Policlinicii Giurgiu și a decedat.

„În după-amiaza zilei de marți, 7 decembrie, polițiștii giurgiuveni au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că unui tânăr de 33 de ani, din comuna Ulmi, județul Giurgiu i s-a făcut rău în timp ce se afla în incinta policlinicii din municipiul Giurgiu. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu care au constatat că, în ciuda eforturilor de resuscitare efectuate de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță, bărbatul a decedat”, se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de IPJ Giurgiu.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă în acest caz.

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei stabilirii cauzelor și împrejurărilor în urma cărora a intervenit decesul.