ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O analiză a dr. Joseph Mercola, din care am extras esența pentru cititorii ActiveNews.

  • Cabala globalistă plănuiește să acapareze sistemele de sănătate din întreaga lume, prin adoptarea unui tratat internațional pentru gestionarea pandemiilor, care să facă din Organizația Mondială a Sănătății unicul factor de decizie pe probleme pandemice.
  • De asemenea, OMS ar avea în plan preluarea controlului asupra sistemelor de sănătate la scară mai largă. Tedros Adhanom Ghebreyesus a declarat că „prioritatea sa principală” din calitatea de director general al OMS este de a conduce lumea spre un sistem de acoperire medicală universală.
  • Sub pretextul protejării împotriva infectării, cabala globalistă a justificat atacuri fără precedent la adresa democrației, a libertăților civice și individuale, inclusiv a dreptului de a alege propriul tratament medical. Acum, OMS se pregătește să își permanentizeze poziția de lider pe probleme pandemice și să și-o extindă până la sistemele de sănătate din fiecare țară. Obiectivul este implementarea unui sistem de asistență medicală universală, organizat de OMS ca parte a Marii Resetări
  • Dacă acest tratat va fi ratificat, OMS va fi abilitat să impună vaccinarea obligatorie și pașapoarte de sănătate, iar decizia sa va avea prioritate în fața legilor naționale.
  • Având în vedere că OMS și-a schimbat definiția „pandemiei”, înlocuind-o cu „o epidemie mondială a unei boli”, eliminând criteriul morbidității ridicate, aproape orice afecțiune ar putea fi făcută să se încadreze în această definiție, inclusiv obezitatea.

În iunie 2021, dr. Julie Gerberding a scris un articol pentru revista Time în care a descris structura unei rețele internaționale de monitorizare a pandemiilor, care ar include anticiparea și prevenirea pericolelor.

Gerberding a ocupat funcția de director al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA în perioada 2002-2009. După ce a părăsit CDC, a devenit vicepreședinte executiv al departamentului de vaccinuri al Merck și, ani mai târziu, s-a transferat la departamentul de comunicare strategică al aceleiași companii. Faptul că din funcția de șefă a agenției guvernamentale de reglementare a vaccinurilor a acceptat imediat un post la unul dintre cei mai mari producători de vaccinuri din lume este complet neetic, dar perfect legal. În data de 1 martie 2022, Gerberding a fost numită în funcția de director general al Fundației pentru Institutele Naționale de Sănătate (FNIH).
 
Deși Gerberding nu a menționat Organizația Mondială a Sănătății în articolul său, noi știm acum că aceasta este organizația desemnată responsabilă de gestionarea tuturor aspectelor legate de pandemii. Cu toate acestea, anumite declarații sugerează că, în timp, OMS ar putea, de asemenea, să preia controlul asupra sistemelor de sănătate în sens mai larg.

Următoarea mutare a globaliștilor

Într-un articol din 18 februarie 2022, dr. Peter Breggin, autorul cărții COVID-19 and the Global Predators: We Are the Prey” / „COVID-19 și prădătorii globali: Noi suntem prada”, a avertizat că următoarea mutare în războiul globaliștilor împotriva umanității este de a prelua controlul asupra sistemelor de sănătate din întreaga lume:
 
„Am descoperit care este următoarea mutare - deja în desfășurare - a prădătorilor globali în atacurile lor din ce în ce mai violente la adresa libertății individuale și politice. Următorul mare asalt asupra libertății umane constă în preluarea, pe cale legală, a sistemelor naționale de sănătate de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Acest atac tăinuit - susținut de la început de multe țări - va fi pus în aplicare pe deplin din 2024, dacă nu va fi expus și combătut rapid! ... Influența comuniștilor chinezi asupra OMS este una puternică, de mai bine de un deceniu, iar partidul a reușit să-l investească în funcție pe Tedros fără nicio concurență.
 
El a devenit primul și singurul director general care nu este medic, fiind în schimb un politician comunist. Acum, directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus - cunoscut simplu ca Tedros - și-a anunțat planurile de a prelua conducerea tuturor sistemelor de sănătate din lume.
 
În timp ce se adresa Comitetului Executiv al OMS, în data de 24 ianuarie 2022, directorul general Tedros și-a expus planul privind sănătatea globală, inclusiv prioritatea sa supremă pentru acest proiect uriaș: „A cincea prioritate este consolidarea urgentă a OMS ca autoritate principală și directoare în domeniul sănătății globale, așezată în centrul arhitecturii globale a sănătății”.
 
Cuvintele de încheiere ale lui Tedros din discursul său în fața comitetului executiv sunt înfiorătoare prin grandiozitatea lor, fiind un ecou al îndemnurilor marxiste adresate de Stalin, Mao sau Xi Jinping unor mulțimi entuziaste: „Suntem o singură lume, avem o singură sănătate, suntem o singură Organizație Mondială a Sănătății.”
 
„Tedros încearcă să devină un super-Fauci pentru întreaga lume și, la fel ca Fauci, o va face în numele prădătorilor globali”, conchide Breggin.