ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Toți cei care lucrează pentru Google și Facebook vor fi obligați să își facă vaccinul anti-COVID. Decizia afectează zeci de mii de persoane din peste 40 de țări.

Google a anunțat această decizie împreună cu amânarea până în octombrie a reîntoarcerii angajaților la birou.

Compania a declarat că măsura va fi implementată inițial la sediul Google din California și în alte birouri americane, după care va fi impusă sediilor din restul lumii. 

Măsura va fi „ajustată” pentru a corespunde legilor din diferitele țări.

„Orice persoană care vine să lucreze în campusurile noastre va trebui să fie vaccinată”, a notat șeful executiv Sundar Pinchai într-o postare pe blog.

„Deși virusul continuă să prolifereze în multe părți ale lumii, este încurajator să vezi rate mari de vaccinare pentru comunitatea noastră Google în zone unde vaccinurile sunt larg disponibile”, a adăugat Pichai.

Ca un semn că decizia a fost luată coordonat la nivelul marilor companii, anunțul Google a fost urmat imediat de Facebook.

Vicepreședinta Lori Goler le-a declarat reporterilor:

„Vom cere oricui vine la muncă, la oricare dintre campusurile noastre din Statele Unite, să fie vaccinat.”

Facebook și Google au colaborat strâns cu administrația Biden și cu Organizația Mondială a Sănătății pentru a promova agresiv pe platformele lor vaccinarea și a cenzura la fel de agresiv orice dubii cu privire la serurile experimentale.

Decizia Google și Facebook vine după ce militarilor americani activi li s-a comunicat că vor fi obligați să se vaccineze.

A urmat apoi anunțul despre obligativitatea tuturor angajaților federali din Statele Unite de a se vaccina.

Potrivit Reuters, cei care se opun vaccinării vor fi supuși „testărilor regulate, distanțării sociale, obligativității de a purta mască și limitării dreptului de a călători”.

Altfel zis, cine nu se vaccinează este transformat într-un paria al societății.

Într-o declarație pentru Associated Press, Brian Kropp, șeful departamentului de cercetare pentru resurse umane la compania Gartner, a comentat:

„Google este privită ca o companie atât de diferită, încât cred că va fi nevoie de unul sau doi mari angajatori să facă ceva asemănător pentru a produce o schimbare.”

În timp ce unele companii mari, în special din domeniul transporturilor aeriene, au anunțat că vor impune vaccinarea obligatorie pentru angajații lor, iar altele că angajații vor fi obligați să dezvăluie dacă sunt sau nu vaccinați (secretul medical dispare!), majoritatea companiilor americane au anunțat că nu intenționează să impună vaccinarea obligatorie.

Situația se poate însă schimba, după decizia coloșilor tehnologici.

„Expertul” CNN, dr. Leana Wen, fosta șefă a clinicii de avorturi Planned Parenthood, a ccomentat cu privire la măsura luată de Google și Facebook:

„Așa trebuie procedat, pentru că altfel punem în pericol lucrătorii și familiile lor.”

„Nu este corect față de părinți să fie așteptați să se înapoieze la muncă și să stea lângă persoane nevaccinate, care ar putea fi purtătorii unui virus potențial mortal”, a adăugat Wen.

Anterior, matroana avorturilor a pledat pentru obligativitatea pașapoartelor de vaccinare și a purtării măștii pentru totdeauna, precum și pentru a face viața cât mai grea posibil pentru cei care aleg să nu se vaccineze.

CNN și MSNBC cer de săptămâni întregi, fără oprire, introducerea vaccinării obligatorii.