ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


200 de salariați ai Complexului Energetic Oltenia vor fi disponibilizați anul acesta, începând cu 1 iunie, au anunțat, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții companiei, informează Agerpres.„Conform aprobărilor existente, programul de disponibilizări la CE Oltenia, pentru anul 2019, vizează un număr de 200 de salariați și va fi pus în aplicare începând cu data de 1 iunie. Criteriile de disponibilizare vor fi stabilite de comun acord cu partenerii sociali și vor viza, în principal, salariații care îndeplinesc condițiile de pensionare, cei care au probleme deosebite de sănătate și cei care solicită în mod voluntar încetarea CIM-urilor", au transmis reprezentații CEO.

Potrivit sursei citate, administrația CEO, în consens cu partenerii sociali, va adopta soluțiile cele mai bune astfel încât criteriile și condițiile de disponibilizare să nu dezavantajeze nici salariații, nici compania.