ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Grindeanu a declarat sâmbără, la Timișoara că a avut discuții cu liderii UDMR și se bazează și pe susținerea colegilor din mai multe organizații locale, fără a preciza însă care sunt acestea. Cât privește o negociere cu Traian Băsescu, acesta spune că probabil de asta s-a ocupat Liviu Dragnea.

Întrebat de către jurnaliști dacă a discutat cu UDMR, Sorin Grindeanu a afirmat că "m-au mai sunat reprezentanți UDMR. Ei pe mine, eu pe ei. Dar vreau să știți un lucru: toate discuțiile pe care o să le am, le voi avea în mod transparent, nu o să stau să mă ascund, să fac lucruri pe la spate, care nu sunt normale într-o democrație și într-un stat membru al UE. Dacă m-aș fi întâlnit cu reprezentanți UDMR, ați fi știut", potrivit româniatv.net.

Sorin Grindeanu susține că de partea lui sunt și mai multe filiale PSD din țară, nu doar a celor din Timiș și Caraș-Severin, dar nu a oferit mai multe detalii.

„Aș cere să se respecte toate regulile legate de vot în Parlament, votul trebuie să fie secret. Veți vedea miercuri sau când va fi moțiunea de cenzură cum lucrurile se vor desfășura într-un mod de-a dreptul incredibil, dar deocamdată vreau să văd cum PSD depune moțiune contra guvernului PSD. Asta intră cred în istorie. În acest loc am ajuns datorită managementului domnului Dragnea", a afirmat Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă a avut vreun contact cu fostul președinte Traian Băsescu în ultimele zile, premierul a afirmat că "eu nu, dar încă președintele PSD s-ar putea să da, doar îi leagă o istorie comună".