ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gripa aviară, gripa și pesta porcină, boala vacii nebune, mai recent variola maimuței sînt alte boli cu care mafia medicală a creat isterie pentru a jumuli bugetele statelor de-a lungul anilor.
 
Am scris despre aceste subiecte:


În presa internațională se reiau pregătirile pentru escrocheria gripei aviare. Escrocheria respectivă a avut izbîndă în anii trecuți, milioane de păsări au fost omorîte în multe țări sub pretextul de a salva oamenii de la o mare primejdie. Și în România au apărut articole care ne spun că gripa aviară începe să-i îngrijoreze pe experții în sănătate. 2023 ar putea aduce noi probleme (linc).

Cazurile de gripă aviară s-au înmulțit în mod alarmant în numeroase state din întreaga lume, iar acest lucru îi îngrijorează pe experții în sănătate. Asta mai ales în condițiile în care virusul H5N1, cel care stă la baza gripei aviare, ar fi suferit o modificare astfel încât să afecteze și mamiferele.

S-a ajuns la această concluzie, după ce virusul H5N1 a lovit în plin o fermă de nurci din Spania. Peste 50.000 de nurci au fost ucise, iar trupurile neînsuflețite au fost distruse. (…)

Pe de altă parte, autoritățile din Statele Unite ale Americii au anunțat că se confruntă, deja de aproape un an, cu cel mai distrugător val de gripă aviară din istorie. Aproape 53 de milioane de păsări au fost răpuse, în ultimul an, de gripa aviară sau a fost nevoie să fie sacrificate și incinerate, după ce primele cazuri au fost înregistrate la o fermă din California

„Gripa aviară lovește puternic România. Peste 200.000 de curcani, omorîți în cîteva zile pe platforma zootehnică Codlea – Brașov”, anunță Antena 3 în 31 ianuarie 2023 (linc).

Ca și în cazul covidului, problema e globală. S-a dat Ordin de Zi pe Unitate în presa internațională să se născocească o nouă problemă – gripa aviară, și în mai multe țări apare simultan această problemă.
Omorîrea unui mare număr de păsări sub pretextul gripei aviare va duce la scumpirea ouălor și a produselor din carne de pasăre. Problema nu este însă nici un fel de virus. Problema o constituie anume experții care, pentru a-și justifica lefurile (plătite din banii contribuabililor) descoperă diferite probleme de care ei și numai ei trebuie să salveze omenirea. Nici virusul, nici războiul din Ucraina nu sînt de vină dacă vedem scumpirea ouălor și a cărnii. Doar măsurile guvernelor au provocat aceasta. Nu mor atîtea animale de boală cîte mor fiindcă autoritățile cer omorîrea lor pentru a ne feri de boală.

Dacă vrem să scăpăm de gripă aviară și de alte boli asemănătoare, trebuie în primul rînd să scăpăm de acești experți. Trecerea lor în șomaj, desființarea Direcțiilor Sanitar-Veterinare și a Direcțiilor de Sănătate Publică, eliminarea din legislație a noțiunii de sănătate publică și acceptarea ideii că fiecare om e răspunzător pentru propria sănătate, și pentru ce alege să mănînce și nu are nevoie de Stat care să-i ocrotească sănătatea, ar fi pașii de urmat. Altminteri, numărul bolilor de care experții vor dori să ne ferească, prin omorîrea în masă a animalelor, e nesfîrșit. Recent s-a anunțat și o boală la pești – septicemia hemoragică virală. „Deși boala nu se transmite la om, autoritățile au luat decizia ca peste 18 tone de păstrăv să fie distruse”, ne anunță Daciana Mitrache în „Adevărul” (linc). Cu alte prilejuri au fost omorîți în masă porci pentru a lupta cu pesta porcină, ori vite, pentru a lupta cu boala vacii nebune. Ne consolăm cu faptul că lăcustele, gîndacii și greierii, recent aprobați pentru consum alimentar în Uniunea Europeană, sînt sănătoși. Bănuiesc că și carnea artificială, al cărei consum era propăvăduit de Bill Gates (linc), este fără viruși. Pe lîngă faptul că vom evita cu ajutorul ei dezastrul climatic, cum explica tot Bill Gates, cel care în mod altruist, cum îi stă bine unui filantrop, a investit în noua tehnologie (linc).

Asemenea boli la animale sînt prilej pentru eliminarea de pe piață a unor concurenți nedoriți. Conspiraționiștii răi spun că e unul din scopurile urmărite.

Redau cîteva fraze dintr-un articol a lui Kit Knightly, pe care-l puteți citi în engleză pe off-guardian (linc).

S-a anunțat în 2 februarie (linc): „Gripa aviară a ajuns la mamifere. Cît de îngrijorați trebuie să fie oamenii?”.

Da, experții au revenit și au niște „atenționări”. Dar nu vă îngrijorați, nu este alarmant… încă. Deși cineva de la New York Times n-a primit notița cu „nu fii alarmist”, fiindcă scrie (linc): „O pandemie încă mai gravă ne-ar putea lovi în curînd”.

Povestea este că oamenii de știință au găsit în ultimul an infecție cu gripă aviară la vidre, urși, delfini și vulpi. Și asta înseamnă că ar putea infecta și oamenii.

Acum, serios, singurul motiv pentru care au găsit acest virus este pentru că l-au căutat. După ultima „sperietură” de anul trecut au crescut căutările… folosind testele PCR.

Testele PCR nu diagnostichează o boală, nu sînt de încredere și pot găsi practic orice. Cunoașteți argumentele (linc – articol din 27 mai 2021 de pe off-guardian).

E nevoie doar ca vreo rezervație naturală să trimită o vidră (moartă?) la un laborator guvernamental, care să facă un test de rutină pentru gripă aviară și să găsească virusul. Deoarece bineînțeles că îl va găsi.

Iată așa gripa aviară trece de la păsări la vidre, vulpi și delfini. Precum covidul a trecut de la lilieci la capre și ulei de motor (linc).

Dar care-i următorul pas? Testarea oamenilor, desigur, fiindcă știm acum că mamiferele se pot infecta. De îndată, „experții” spun în „The Guardian”: „Oamenii de știință atrag atenția că virușii gripei aviare pot avea mutații și cîștiga capacitatea de a se răspîndi printre oameni. Monitorizarea infecțiilor umane este foarte importantă”.

Și, la fel ca la covid, dacă încep să testeze toată lumea pentru gripă aviară, o vor găsi. Știm toți unde duce asta: la vaccinuri (linc). Dar se pare că vaccinurile deja aprobate nu sînt bune – vedeți New York Times (…) „Îngrijorător, toate vaccinurile aprobate cu o excepție sînt produse prin incubarea dozei în ouă”.

Vestea bună e că există o soluție pe cale de realizare. O soluție pe bază de ARN mesager: „Platforma de producție pe bază de ARN mesager folosită la două din vaccinurile covid [Pfizer și Moderna – nota mea] nu depinde de ouă (…). Deocamdată nu există vaccinuri ARN mesager pentru gripă, dar eforturile de a avea unul trebuie grăbite”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews