ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru prima dată de la înființare, micii cântăreți din grupul psaltic Tronos Junior au sărbătorit Ziua Națională a Copilului așa cum știu mai bine, cântând, chiar la Sfânta Liturghie.

La inițiativa superbei Parohii istorice Foișor, din Sectorul 3 al Capitalei, ctitoria Doamnei Smaranda Mavrocordat, unde copiii își desfășoară activitatea și cursurile, a fost organizată astăzi o serbare câmpenească unde s-au desfășurat și mai multe ateliere în cadrul cărora cei mici și-au exersat aptitudinile artistice sau practice și s-au jucat împreună cu părinții, a transmis Trinitas TV (VIDEO după FOTO).

ActiveNews a mai scris despre inițiativa excepțională a psalților Arhid. Mihail Bucă și Ionuț Balaban, ucenicul său, așa că ne bucură să-i felicităm atât pe ei cât și gazdele corului, Părintele Paroh Gheorghe Oprea și Părintele Constantin Sandu, dar mai ales, azi, de 1 iunie și Sfântul Justin, pe continuatorii lor, minunații copii de la Tronos Junior!

La Mulți Ani!

VIDEO Trinitas TV: