Grupul psaltic Tronos al Catedralei Patriarhale a concertat luni seară pentru prima dată pe scena din Piața Constituției. Concertul de colinde a avut loc în cadrul Târgului de Crăciun București.

Târgul de Crăciun București / Bucharest Christmas Market este târgul oficial de Crăciun organizat de Primăria Municipiului București.

Târgul de Crăciun București poate fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și include: zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, Casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, concerte și spectacole tradiționale românești.

Tot în cadrul târgului se desfășoară campania umanitară „Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun!„, în care oamenii sunt încurajați să doneze cărți și jucării pentru copiii aflați în dificultate.

Grupul Psaltic Tronos a fost înființat în anul 1997 de părintele arhidiacon Mihail Bucă, protopsalt al Catedralei Patriarhale. Ansamblul este format, în special, din tineri teologi pasionați de muzica psaltică de tradiție bizantină.

Mai multe informații despre grupul Tronos și despre concertele viitoare puteți afla pe site-ul oficial al Psalților Catedralei Patriarhale.