ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Life Call împreună cu Radio România organizează pe 25 martie, la Sala Radio (Strada General H. M. Berthelot 60-64, București), un concert caritabil pentru susținerea femeilor însărcinate aflate în nevoie.

Pe scena Sălii Radio, de la ora 19.30, vor urca artiști români cunoscuți la nivel internațional. Printre aceștia se numără: „Regele naiului”, Maestrul Gheorghe Zamfir, Grupul psaltic „TRONOS”, sopranele Rodica Gabriela Anghelescu și Silvia Micu, cunoscutul tenor Vlad Miriță, Raluca Angel, fosta solistă a trupei Angels, Orchestra Simfonică Valahia, dirijată de Maestrul Florin Totan. Gala Bunei Vestiri va fi prezentată de Alina Sorescu.

Alături de Gheorghe Zamfir, un alt invitat de seamă la GALA BUNEI VESTIRI este Grupul psaltic „TRONOS” al Catedralei Patriarhale - cel mai cunoscut grup de muzică bizantină de la noi din țară.

„Cea mai grea și mai frumoasă jertfă este să ai familie. Noi, ca bărbați, poate nu știm ce înseamnă cu adevărat acest lucru, decât prin sudoarea frunții o facem, însă nu știm cu adevărat sacrificiul. Acasă, soțiile noastre stau după noi, ne ajută, ne sprijină, stau cu ai noștri copii.”, spune marele protopsalt Mihail Bucă.

„Pentru mine, familia înseamnă icoana jertfei.” mărturisește Arhidiaconul Mihail Bucă, fondatorul și dirijorul corului TRONOS - venind astfel în sprijinul femeilor însărcinate aflate în nevoie, prin participarea la concertul nostru caritabil.

Vă invităm să îi ascultați la GALA BUNEI VESTIRI - concert Gheorghe ZAMFIR din 25 Martie, la Sala Radio!