ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se zvonește că guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, este de negăsit de când a făcut rapelul, deoarece ar fi dezvoltat paralizie Bell sau sindromul Guillain-Barre, scrie Info Wars.

Guvernatorul Gavin Newsom, din California, nu a mai fost văzut în public de când și-a anulat brusc călătoria la summitul COP26 privind clima de la Glasgow, pe 29 octombrie, din cauza unor "obligații familiale", potrivit Fox News.

Secretarul de presă al lui Newsom, Daniel Lopez, a declarat că guvernatorul a lucrat la Capitoliu săptămâna trecută și că va începe să facă din nou apariții normale în cursul acestei săptămâni.

"Săptămâna trecută, guvernatorul Newsom a lucrat la Capitoliu cu personalul pe probleme urgente, inclusiv vaccinurile COVID-19 pentru copii, rapelurile, porturile, viitorul buget de stat și continuarea redresării economice a Californiei", a declarat Lopez. "El va avea evenimente publice în această săptămână legate de economie și de vaccinuri".
 

Jennifer Siebel Newsom, soția guvernatorului, a abordat absența acestuia într-un tweet din weekend, care a fost ulterior șters.

"Este amuzant cum anumiți oameni nu pot face față adevărului", a scris ea. "Când cineva anulează ceva, poate că este doar la birou și lucrează; poate că în timpul liber este acasă cu familia, la meciurile sportive ale copiilor sau la cină în oraș cu soția. Vă rog să încetați să mai urâți și să aveți o viață".

Senatorii statului California, John Laird și Bob Hertzberg, s-ar fi enervat când au fost întrebați despre absența guvernatorului la conferința de la Glasgow.