ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săptămâna trecută, Elizabeth Hart i-a scris lui Mark Butler, ministrul australian al Sănătății și al Asistenței pentru vârstnici, despre faptul că guvernul îi induce în eroare pe medicii care administrează vaccinuri, făcându-i să creadă că sunt acoperiți de un sistem guvernamental de despăgubire medicală. „Departamentul dumneavoastră a confirmat acum că medicii nu sunt acoperiți de un sistem guvernamental de despăgubire medicală specific Covid-19", a scris ea, într-un articol publicat de The Expose.

Elizabeth Hart este un cercetător independent care investighează utilizarea excesivă a produselor vaccinale și conflictele de interese în politica de vaccinare.

Potrivit unui răspuns pe care Hart l-a primit la 17 noiembrie de la Nigel Murray - secretar adjunct, MBS Policy and Specialist Services Branch - guvernul nu a instituit un sistem de despăgubire medicală pentru profesioniștii din domeniul sănătății. În schimb, Murray i-a spus lui Hart, "fostul guvern [Morrison] a instituit schema fără vină, care a început să funcționeze la 13 decembrie 2021". Mai târziu, în aceeași scrisoare, el a confirmat din nou că schema nu a existat:

„În timp ce o schemă de despăgubire medicală pentru profesioniștii din domeniul sănătății care administrează vaccinul Covid-19 nu a fost stabilită în sine, crearea schemei a fost menită să sprijine o participare sporită a profesioniștilor din domeniul sănătății la extinderea vaccinării Covid-19".

Hart l-a informat pe Butler, probabil că promisiunea „unui sistem de despăgubire medicală pentru profesioniștii din domeniul sănătății care administrează vaccinul Covid-19" a avut ca scop „să sprijine o participare sporită a profesioniștilor din domeniul sănătății la desfășurarea vaccinării Covid-19". Dar se pare că aceștia nu sunt protejați personal de o schemă guvernamentală.  Ea i-a explicat lui Butler:

În iulie 2021, guvernul Morrison a declarat că a stabilit o „schemă de despăgubire medicală adecvată pentru vaccinul Covid-19" pentru a „sprijini creșterea ratei de vaccinare prin asigurarea australienilor că profesioniștii din domeniul sănătății, inclusiv medicii de familie, asistentele medicale și farmaciștii care administrează vaccinurile Covid ca parte a programului de vaccinare al Commonwealth-ului, au o acoperire adecvată de indemnizație", cu un alt anunț în august 2021, în care se afirma: „Guvernul Morrison a finalizat detaliile schemei de despăgubire fără vină pentru vaccinurile Covid-19, în urma unor consultări extinse cu sectoarele de vârf din domeniul medical, al asistenței medicale, al afacerilor și al asigurărilor, pentru a asigura o schemă națională cuprinzătoare", menționând: „De asemenea, se asigură [sic] că profesioniștii din domeniul sănătății care administrează vaccinurile vor putea continua să își îndeplinească rolul crucial în desfășurarea vaccinurilor, cu asigurarea că schema de despăgubiri le va oferi protecție"

Dar acum se pare că profesioniștii din domeniul sănătății nu sunt protejați personal de o schemă specifică de despăgubire medicală Covid-19.

Scrisoarea lui Nigel Murray confirmă, de asemenea: „Consimțământul în cunoștință de cauză trebuie obținut pentru fiecare vaccinare cu Covid-19, conform procedurilor obișnuite de consimțământ pentru alte vaccinuri.

Mark Butler, se pare că profesioniștii din domeniul sănătății nu beneficiază de o schemă de despăgubire medicală guvernamentală specifică în ceea ce privește introducerea vaccinului Covid, deși ar putea crede că da. Aceștia vor trebui să apeleze la propria lor asigurare de răspundere civilă medicală pentru a-i proteja. Și ar trebui să obțină consimțământul informat pentru fiecare injecție Covid-19... dar se întâmplă acest lucru?

Care este calitatea informațiilor furnizate oamenilor, inclusiv părinților copiilor, pentru a le permite să evalueze în mod corespunzător amenințarea reprezentată de SARS-CoV-2/Covid-19, precum și riscurile și beneficiile multiplelor injecții Covid, în circumstanțele lor specifice? De ce se solicită persoanelor de toate vârstele și în toate stările de sănătate să facă injecțiile Covid-19? Cine este, de fapt, expus unui risc grav în cazul SARS-CoV-2/Covid-19? Vaccinarea repetată cu Covid compromite sistemul imunitar și îi face pe oameni mai vulnerabili?”, scrie Nigel Murray care include în scrisoarea sa și o trimitere la pagina web „Vaccinarea Covid-19 - Resurse pentru pacienți", dar această pagină web include doar informații despre vaccinările Covid pentru copii, nu și pentru adulți. Scrisoarea lui Nigel Murray include, de asemenea, un link către un „Formular de consimțământ pentru vaccinarea cu Covid-19".

Cum se prezintă aceste informații referitoare la vaccinurile Covid la care face referire Nigel Murray în ceea ce privește „consimțământul în cunoștință de cauză valabil"? Aș spune că nu foarte bine...

Aceasta este o situație extrem de gravă, Mark Butler - este foarte probabil ca „consimțământul valid în cunoștință de cauză" să nu fi fost obținut în mod corespunzător de către mulți medici înainte de a administra vaccinurile Covid-19.

Profesioniștii din domeniul sănătății care introduc acul trebuie să fie avertizați că, până la urmă, nu sunt protejați de o schemă guvernamentală specifică de indemnizație medicală Covid... și trebuie să ia în considerare calitatea informațiilor pe care le furnizează oamenilor pentru a obține "consimțământul informat valabil" al acestora cu privire la administrarea injecțiilor. De asemenea, trebuie să ia în considerare impactul mandatelor de injecție - care presează, constrâng și manipulează oamenii să se supună injecțiilor Covid, încălcând Manualul australian de imunizare, adică mandatele de injecție împiedică o decizie "voluntară".

Mark Butler, vă rugăm să ne comunicați ce măsuri luați pentru a aborda această problemă.

Acest e-mail este distribuit altor părți, inclusiv răspunsul departamentului dumneavoastră.

După cum a notat Dr. Mike Yeadon pe canalul său Telegram: „Acest lucru are toate aparențele unui guvern care aruncă personalul medical sub autobuz în ceea ce privește răspunderea și cerințele pentru consimțământul informat."

Două zile mai târziu, Hart a transmis traseul ei de e-mail cu Butler lui Kamran Abbasi, redactor-șef al British Medical Journal ("BMJ"), trimițând în copie numeroase „persoane cu influență asupra politicii internaționale de sănătate publică/vaccinare prin intermediul mediului științific și medical, precum și alte părți".  Printre persoanele copiate în e-mailul ei se numără infamul modelator Neil Ferguson, consilierul medical șef al Regatului Unit (Covid), Chris Whitty, președintele Royal Society și dezvoltatorii de injecții Oxford/AstraZeneca, Adrian Hill și Sarah Gilbert.

BMJ pretinde că se bazează pe dovezi, că este axat pe pacient și pe client - cu siguranță că asigurarea „consimțământului valid în cunoștință de cauză" înainte de intervențiile medicale, cum ar fi injecțiile Covid, ar trebui să fie în prim-planul valorilor dumneavoastră?

Din păcate, "„onsimțământul valid în cunoștință de cauză" pare să fi fost sacrificat în timpul dezastrului Covid, care a fost extrem de disproporționat și prost direcționat. Acest scandal se desfășoară acum în Australia.

Pentru informarea dumneavoastră, vă rog să consultați [mai sus] răspunsul meu adresat ministrului federal australian al sănătății, Mark Butler, pe tema asigurării de răspundere civilă medicală a medicilor pentru administrarea injecției Covid-19 și a obligației medicilor de a obține "consimțământul în cunoștință de cauză".

Aceste informații au implicații majore pentru practicienii din domeniul sănătății care administrează injecțiile Covid-19 în Australia - aceștia trebuie să știe că nu sunt acoperiți de un sistem guvernamental specific de indemnizație medicală pentru Covid-19 și că sunt obligați să obțină consimțământul în cunoștință de cauză înainte de fiecare injecție Covid-19.

Dar bănuiesc  că mulți practicieni din domeniul sănătății nu au reușit să obțină „consimțământul în cunoștință de cauză valabil" înainte de administrarea injecțiilor Covid. Cum de au mers lucrurile atât de prost?

Aceasta este o situație foarte gravă, Kamran Abbasi, în inima eticii medicale. Aceasta ar trebui să fie un subiect prioritar în BMJ.