ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Agenția britanică de securitate sanitară (UKHSA) refuză să mai publice datele privind cazurile, spitalizările și decesele de Covid-19 în funcție de statutul de vaccinare, deoarece, explică The Daily Exposédatele anterioare au arătat că populația triplu vaccinată riscă o deteriorare a sistemului imunitar asemănătoare sindromului imunodeficienței dobândite, iar cei dublu vaccinați se pot confrunta cu fenomenul amplificării dependente/prin deturnare de anticorpi (ADE) - în care legarea unui virus la anticorpi îmbunătățește intrarea acestuia în celulele gazdă, urmată de replicarea acestuia (conform explicației oferite de dr. Vasile Astărăstoae aici). Redăm în continuare selecții din analiza publicației britanice specializate în dezvăluiri.

În octombrie 2021, The Exposé a dezvăluit cum datele Agenției de Securitate Sanitară din Marea Britanie (UKHSA) arătau că injecțiile Covid-19 au o eficiență reală împotriva infectării de până la -109%.
 
 
La scurt timp după aceea, UKHSA a adăugat o mențiune la rapoartele sale, declarând că „numărul de cazuri din rândul populațiilor vaccinate și nevaccinate nu ar trebui să fie folosite pentru estimarea eficienței vaccinului împotriva infecției cu SARS-CoV-2”.

Evident, UKHSA a făcut acest lucru ca reacție la informațiile prezentate de The Daily Exposé, dar și pentru că nu mai putea folosi propriile date ca să demonstreze că injecțiile Covid-19 sunt eficiente. Cu toate acestea, când Pfizer a folosit aceeași metodă pentru a susține în mod fals că injecția lor Covid-19 cu ARNm are o eficiență de 95%, nimeni nu a avut nimic de obiectat.

Acum, UKHSA a mers chiar mai departe și a anunțat că nu va mai publica numărul de cazuri, spitalizări și decese Covid-19 în funcție de statutul de vaccinare.

Motivul?

UKHSA susține că a luat această decizie ca urmare a renunțării de către guvernul britanic la testarea Covid-19 universală și gratuită, fapt ce i-ar afecta „capacitatea de a monitoriza cu rigurozitate cazurile pe baza statutului de vaccinare”. 

Totuși, asta nu explică de ce nu mai sunt capabili să publice datele privind spitalizările și decesele Covid. Dacă cineva este spitalizat cu Covid-19, suntem destul de siguri că medicii și asistentele vor afla acest lucru, la fel și în cazul în care cineva moare de Covid-19.

Există, însă, un motiv întemeiat pentru care scuza lor nu ține: faptul că mint, afirmă The Exposé. Agenția de securitate sanitară din Marea Britanie a căutat luni de zile o scuză pentru a nu mai publica datele, deoarece acestea arată clar că populația vaccinată cu trei doze este în pericol de a dezvolta sindromul imunodeficienței dobândite induse de vaccinul COVID-19, iar populația vaccinată cu două doze riscă să dezvolte o formă mai gravă a bolii în urma vaccinării (Vaccine-Associated Enhanced Disease - VAED) și să se confrunte cu efectele amplificării dependente de anticorpi (Antibody-Dependent Enhancement - ADE).

Dovada

UKHSA susține că eficiența vaccinului scade simțitor în timp și de aceea este important să se facă o doză de rapel.
 
Însă, arată The Daily Exposé, nu eficiența vaccinului scade, ci performanța sistemului imunitar.

Eficiența vaccinului nu este, de fapt, un indicator al calității unui vaccin, ci un indicator al performanței sistemului imunitar al unei persoane vaccinate în comparație cu performanța sistemului imunitar al unei persoane nevaccinate.

Se presupune că vaccinurile ajută la dezvoltarea imunității prin imitarea unei infecții. Odată ce imitația de infecție indusă de vaccin dispare, organismul rămâne cu o rezervă de celule T de memorie și de anticorpi care își vor aminti cum să lupte împotriva bolii respective în viitor.

Așadar, atunci când autoritățile afirmă că eficiența vaccinurilor se diminuează în timp, ceea ce vor să spună, de fapt, este că performanța sistemului imunitar slăbește în timp.

O eficiență a vaccinului de -50% indică faptul că sistemul imunitar al celor vaccinați funcționează acum la un nivel mai scăzut decât sistemul imunitar natural al persoanelor nevaccinate. Ceea ce înseamnă că vaccinurile Covid-19 afectează sistemul imunitar.

Acestea fiind spuse, nimeni nu ar trebui să fie surprins de motivul pentru care UKHSA nu mai dorește să publice datele Covid-19 în funcție de statutul de vaccinare.
 
Tabelul de mai jos, care arată numărul de cazuri în funcție de statutul de vaccinare înregistrate din săptămâna 9 până în săptămâna 12 din 2022, este preluat din raportul UKHSA de supraveghere a vaccinurilor publicat în săptămâna 13/2022 - ultimul raport care conține date referitoare la Covid-19 în funcție de statutul de vaccinare:
 
 
După cum se poate observa din datele de mai sus, majoritatea cazurilor de Covid-19 la fiecare grupă de vârstă au fost din rândul populației triplu vaccinate, într-o proporție extrem de îngrijorătoare, cu excepția categoriei de vârstă sub 18 ani.
 
Citiți AICI analiza integrală.