ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Am o veste bună pentru angjații din sistemul bugetar. Se vor bucura de încă două zile libere în preajma Crăciunului și Anului Nou, respectiv 24 și 31 decembrie. Sper ca tot mai mulți români să aibă liniște și tihnă de aceste sărbători împreună cu familiile", a spus Dăncilă.
 
Ea a mai anunțat că a discutat cu miniștrii Muncii, Sănătății și cu cel de Interne și că vor fi luate măsurile necesare pentru ca plata pensiilor să se încheie înainte de sărbători, iar serviciile de sănătate și siguranța populației să fie asigurate cu prioritate astfel încât românii să se poată bucura de acestă perioadă, scrie news.ro.
 
Ca urmare a deciziei Guvernului, angajații din sistemul bugetar vor avea vacanțe prelungite de Crăciun și de Anul Nou, dat fiind că 24 decembrie și 31 decembrie sunt zile de luni urmate fiecare de zile libere, făcându-se astfel punte cu zilele libere din weekend.