ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, zis „Grindă”, a fost surprins în timp ce îi imita gesturile premierului Ludovic Orban, în timpul unei conferințe de presă.

Premierul Ludovic Orban și ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării si Administrației, Ion Ștefan, au efectuat, joi, o delegație în Constanța, în cadrul căreia au verificat lucrările de reabilitare a Cazinoului.
 
În cadrul conferinței, ministrul Grindă a fost un dezacord, așa cum arată înregistrarea oficială publicată de Guvern, din care a fost eliminată o parte din fraza buclucașă: „...în Compania Națională de Investiții, e constructorii, proiectanții, arhitecții, toți cei care contribuie la realizarea acestei investiții...”

După ce și-a încheiat discursul s-a așezat în spatele lui Orban, și a început să-i imite gesturile, în repetate rânduri. La un moment dat, se pare că și-a dat seama de gesturile incontrolabile și a început să-și frece mâinile.