ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este haos la metrou, în această dimineață, pe Magistrala 3, după ce o garnitură a rămas blocată în stația Eroilor. În acest moment, trenurile nu circulă între stațiile Izvor și Politehnică, informează observator.tv. Ministrul Transporturilor a anunțat la un post de televiziune că l-a demis pe directorul Metrorex

Călătorii au fost evacuați.

„Metrorex informează că la ora 5.24, pe tronsonul Eroilor-Politehnica, pe firul 1, un jgheab de scurgere a infiltrațiilor a căzut din plafon, pe șina a 3-a (responsabilă cu transmiterea tensiunii ) și a produs un scurt circuit.

Din acest motiv, a fost scoasă tensiunea de pe șină, trenul care tranzita zona a fost oprit, călătorii din tren fiind evacuași în siguranță de către echipele Metrorex prin stația Eroilor. 

Directorul General al Metrorex se află la fața locului pentru coordonare și remedierea rapidă a situației.

La acest moment echipele Metrorex lucrează pentru ca transportul în comun să fie reluat rapid. Ca urmare a scoaterii tensiunii din șină, pe tronsonul Izvor-Politehnica-Grozești nu se circulă”, se arată în comunicatul Metrorex.