Este haos la metrou, în această dimineață, pe Magistrala 3, după ce o garnitură a rămas blocată în stația Eroilor. În acest moment, trenurile nu circulă între stațiile Izvor și Politehnică, informează observator.tv. Ministrul Transporturilor a anunțat la un post de televiziune că l-a demis pe directorul Metrorex

Călătorii au fost evacuați.

„Metrorex informează că la ora 5.24, pe tronsonul Eroilor-Politehnica, pe firul 1, un jgheab de scurgere a infiltrațiilor a căzut din plafon, pe șina a 3-a (responsabilă cu transmiterea tensiunii ) și a produs un scurt circuit.

Din acest motiv, a fost scoasă tensiunea de pe șină, trenul care tranzita zona a fost oprit, călătorii din tren fiind evacuași în siguranță de către echipele Metrorex prin stația Eroilor. 

Directorul General al Metrorex se află la fața locului pentru coordonare și remedierea rapidă a situației.

La acest moment echipele Metrorex lucrează pentru ca transportul în comun să fie reluat rapid. Ca urmare a scoaterii tensiunii din șină, pe tronsonul Izvor-Politehnica-Grozești nu se circulă”, se arată în comunicatul Metrorex.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews