ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu doar două zile înainte de alegerile parlamentare, gruparea de hackeri Anonymous, cunoscută pentru atacurile cibernetice la adresa unor guverne sau instituții internaționale importante, a lansat un mesaj către români.
 
Filmulețul, în care cei de la Anonymous pretind că au dovezi că incendiul de la Colectiv a fost provocat, unul dintre cei aflați în spatele tragediei de acum un an fiind magnatul american Goerge Soros, este considerat o "povocare de campanie".

"Suntem Anonymous și scopul nostru este să vă avertizăm că ați uitat să ne luați în considerare. Acest lucru nu îl vom trece cu vederea. Misiunea noastră este de a proteja adevărul. România nu a fost niciodată prioritatea noastră. A sosit momentul să plătiți pentru ignoranța voastră. Ne-ați ucis prietenii, fără scrupule, ca să împărțiți puterea între voi", afirmă personajul cu masca definitorie pentru gruparea de hackeri, referindu-se la incendiul de la Colectiv. 
 
"Nu ne pasă cum ați mușamalizat tragedia. Vrem să știți că noi știm ce ați făcut. Este intolerabil să ne folosiți prietenii morți pentru a rămâne la putere și a guverna o țară ce nu înțelege nimic. V-am trimis prin surse sigure informații vitale pentru aflarea adevărului. Aveți imagini video dovedind ceea ce s-a întâmplat în AM-04K. Sau colectiv, așa cum îl numiți voi. Cine este responsabil pentru asta? cine va răzbuna morții? niciunul. Începând din această noapte este problema noastră", continuă mesajul celor care pretind că sunt hackerii Anonymous.

Hackerii susțin că au dovezi legate de faptul că tragedia de la Colectiv a fost, de fapt, un plan pus la cale și finanțat inclusiv de organizații controlate de George Soros.

"Nu vom negocia cu o țară de sclavi fără considerație față de cei morți, astfel încât să asistăm cu indideferență la o lovitură de stat. E prima dată când am inițiat o colaborare instituțională pentru ca adevărul să fie cunoscut în cazul operațiunii AM-04K. Vom trimite o dovadă a faptului că cei din Colectiv au fost uciși. Știm detalii privind întregul plan", susține autorul mesajului. Știm detalii cu privire la tranzacțiile bancare făcute înainte de evenimente. Știm de unde au venit banii și pentru ce au fost folosiți. Am urmărit traseul acestora din organizații controlate de George Soros, care au finanțat, de asemenea, investitura lui Dacian Cioloș în funcția de premier. Nu este problema noastră că ați acceptat această regie. Știm, de asemenea, că documente, video, mărturii și alte dovezi esențiale au intrat în posesia Departamentului de Protecție Internă al ministerului Afacerilor interne din România, care a fost desființat printr-un ordin al prim-ministrului vostru Dacian Cioloș. Ce s-a întâmplat cu aceste informații clasificate? De ce au fost uciși prietenii noștri? Cine i-a ucis? Am văzut cum folosiți morții în lupte politice murdare". 

Mesajul piraților informatici se încheie  cu un avertisment:"România, din acest moment aveți la dispoziție 10 zile pentru a răspunde acestor întrebări. Dacă voi nu sunteți capabili de acest lucru, noi suntem. Vrem ca vinovații și complicii lor, cei cu mâinile  pătate de sânge să plătească!".


DEZVĂLUIRI ȘOCANTE făcute de membrii organizației ANONYMOUS! Ce LEGĂTURI ASCUNSE există între Dacian Cioloș și George Soroș și care a fost implicarea acestora în cazul TRAGEDIEI DE LA COLECTIV "România nu a fost niciodată prioritatea noastră. Noi știm mai bine decât oricine soarta voastră. Dar a sosit momentul să plătiți pentru ignoranța voastră. Ne-ați ucis prieteni fără scrupule, ca să împărțiți putereaîntre voi. Nu ne pasă cum ați mușamalizat întreaga tragedie. Vrem să știți că noi știm ce ați făcut. Este intolerabil să ne folosiți prietenii morți pentru a rămâne la putere și a guverna o țară care nu înțelege nimic. V-am trimis prin surse sigure informații vitale pentru aflarea adevărului. Aveți imagini videp dovedind ceea ce s-a întâmplat în AM-04R sau Colectiv, așa cum îl numiți voi. Ce ați făcut cu acest lucru? Nimic. Cine este responsabil pentru acestea? Cine va răzbuna morții? Niciunul dintre voi. Începând din această noapte este problema noastră. De ce? Pentru că suntem Anonymous. Pentru că noi știm ce preț plătește guvernul vostru astfel încât adevărul să nu fie descoperit niciodată. Nu vom interveni în lupta voastră pentru putere. Nu vom negocia cu o țară de sclavi, fără considerație față de cei morți, astfel încât să asistăm cu indiferență la o lovitură de stat. Este pentru prima dată când am inițiat o colaborare instituțională pentru ca adevărul să fie cunoscut în cazul operațiunii AM-04K. Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost uciși. Noi știm detalii privind întregul plan. Noi știm detalii cu privire la tranzacțiile bancare făcute înainte de evenimente. Noi știm de unde au venit banii și pentru ce au fost folosiți. Am urmărit traseul acestora din organizații controlate de George Soroș care au finanțat, de asemenea, investitura lui Dacian Cioloș, în funcția de prim ministru. Nu este problema noastră că ați acceptat această regie. Știm, de asemenea, că documente video, mărturii și alte dovezi esențiale au intrat în Departamentul de Protecție Internă al Ministerului Afacerilor Interne din România, care a fost desființat printr-un ordin al prim ministrului vostru, Dacian Cioloș. Dacă voi acceptați acest lucru, noi nu îl acceptăm. Ce s-a întâmplat cu aceste informații clasificate? Unde sunt acestea acum? Am văzut cum folosiți morții în lupte politice murdare. România, din acest moment aveți la dispoziție 10 zile pentru a răspunde acestor întrebări. Dacă voi nu sunteți capabili de acest lucru, noi suntem. Vrem ca cei vinovați și complicii, cei cu mâinile pline de sânge, care vă guvernează acum țara, să fie pedepsiți. Ca o dovadă a faptului că acest lucru nu este o cacealma, vă pune la dispoziție un draft al unor ofițeri de informații români care urmează să fie adresat Ministerului Afacerilor Interne, se arată în mesajul acestora."

Posted by Anonymous Romania on 9 Decembrie 2016