ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a pierdut, din nou, de data aceasta în fața ucrainencei Elina Svitolina, care a învins-o pe sportiva româncă cu 6-3, 6-3, duminică, la New York, potrivit Agerpres.

Svitolina, în vârstă de 26 de ani, este a cincea favorită a turnelui. Ucraineanca a învins-o pe Halep după o oră și 16 minute de joc.

Deși a reușit primul break al meciului și a condus cu 2-1, Halep a fost egalată imediat de Svitolina, care a reușit un break în ghemul următor, după ce Halep a irosit două șanse de break.

„Când mă gândesc la Simona Halep, primul lucru care-mi vine în minte e că am jucat multe meciuri, pe diferite suprafețe. Am avut câteva înfrângeri dureroase împotriva ei, dar și câteva victorii bune. Va fi o mare bătălie și un meci grozav. Sunt foarte fericită că am ajuns în acest tur și cred că sunt foarte bine pregătită. 

Nu aș fi putut să joc un tenis mai bun în acest moment. Trebuie să mă recuperez, să analizez tactic partida cu antrenorul meu și să pun cât mai mult în practică", a declarat Svitolina, citată de Gsp.

Ucraineanca, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo, are acum 6-5 în meciurile directe cu Halep.