ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la București, a efectuat miercuri o vizită în județul Dâmbovița. Diplomatul american a dorit astfel să afle mai multe despre cultura și istoria orașului Târgoviște și să vorbească despre potențialul județului privind industria de apărare națională, relatează b1.ro.

În cadrul acestei vizite, Hans Klemm nu a pierdut ocazia de a se deplasa la fosta Unitate Militară de la Gară pentru a vedea locul în care au fost executați, în 25 decembrie 1989, soții Nicolae și Elena Ceaușescu.

La sosirea pe Platoul Prefecturii Dâmbovița, ambasadorul american a fost întâmpinat de mai multe persoane care protestau față de modul în care actualul guvern înțelege conceptul de democrație, scrie mditv.ro. De asemenea, cu ocazia deplasării în Dâmbovița, ambasadorul american a mai vizitat și  Curtea Domnească și Unitățile Militare Mija, Uzina de Produse Speciale Dragomirești și Uzina Automecanica Moreni, urmând ca joi să meargă în zona montană Padina-Peștera.