ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Situația medicului Camelia Smicală, ai cărei copii au fost luați abuziv de lângă ea, în urmă cu 4 ani, de statul finlandez , devine tot mai dramatică. Cel mai recent mesaj postat de Camelia Smicală este un nou strigăt de disperare, în condițiile în care, spunea ea, hărțuirea l care este supusă continuă. Acum, românca este cercetată penal, după o plângere a soțului, pentrtu căa pus poze cu copiii pe Facebook. „Îmi este frică pentru viața mea și a copiilor, având în vedere antecedentele, care dovedesc ca sunt în stare de orice. Am cerut azil politic în România. Am fost informați că azil politic putem cere doar dacă ajungem în România. Și asta nu putem, deoarece copiii nu au nici un act”, a scris Camelia Smicală.

„Autoritățile și fostul meu soț ne hărțuiesc în continuare. Sunt din nou cercetată penal, la plângerea fostului soț, deoarece am pus poze cu copiii pe Facebook. Am cerut acordul copiilor de fiecare dată, iar copiii văd absolut tot ce postez. Polițistul care anchetează cazul, este același care, în mod repetat, a refuzat anchetarea tentativelor de omor ale fostului soț. Aceluiași polițist, i-am făcut plângere la procurorul general, care și el a refuzat anchetarea polițistului. Procurorul general e anchetat pentru corupție și demis. Acest polițist cere în instanță numirea unui tutore al copiilor(un avocat numit tot de el). Acest"tutore" este numit numai în cazul în care copiii sunt sub 12 ani, sau bolnavi psihic. Rolul tutorelui este de a vorbi în numele copiilor. În concluzie, urmăresc închiderea mea(am fost condamnată ilegal și nevinovată pentru ca noi am fost agresați de către autorități). Pe copii nu ii va asculta nimeni în continuare, deoarece, tutorele va vorbi în numele lor, deși copiii nu sunt handicapați. Noi nu mai avem cum sa ne apărăm, deoarece în această țară nu există justiție”, este mesajul postat de Camelia Smicală.