ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Harvard Business School își transferă toți studenții din primul an și o parte dintre cei din al doilea an de MBA la cursuri online, după ce a constatat că numărul cazurilor de infectare post-vaccinare a crescut în rândul studenților și al personalului, în ciuda regulilor stricte privind masca, a testărilor frecvente și a uneia dintre cele mai ridicate rate de vaccinare din țară, arată National File.

„În ultimele zile, am observat o creștere constantă a infectărilor în rândul studenților noștri, în ciuda ratelor ridicate de vaccinare și a testărilor frecvente”, a declarat purtătorul de cuvânt al HBS, Mark Cautela, pentru Poets&Quants. „Responsabilii cu depistarea contacților cazurilor pozitive subliniază faptul că transmiterea nu are loc în sălile de clasă sau în alte medii academice din campus.”

„În această perioadă, le-am cerut, de asemenea, tuturor studenților să renunțe la activitățile de interior fără mască, să limiteze interacțiunile față către față cu alte persoane din afara locuinței lor, să mute toate întâlnirile de grup pe internet și să anuleze călătoriile în grup”, a declarat Cautela. „Am crescut frecvența testărilor la trei ori pe săptămână și pregătim, de asemenea, un nou e-mail zilnic către toți studenții pentru a-i ține perfect la curent cu toate aspectele situației.”

Universitatea Harvard precizează pe site-ul său că 95% dintre studenți și 96% dintre angajați sunt vaccinați și sublinează că „cerințele de testare COVID-19 rămân în vigoare pentru fiecare membru al comunității care este autorizat să se afle în campus în această toamnă, inclusiv pentru cei care vin rar în campus. Aceste informații vizează atât persoanele care locuiesc în campus, cât și cele din afara acestuia, autorizate să participe la testarea COVID-19 de la Harvard”.

Datele din Israel au arătat la începutul acestei luni că persoanele „complet” vaccinate sunt de 27 de ori mai predispuse să se îmbolnăvească de COVID-19 decât persoanele nevaccinate, cu imunitate naturală, iar riscul de spitalizare în urma unei infectări post-vaccinare este de 8 ori mai mare.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews