ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consecințele grave ale nebuniei plandemice încep să dea pe răscoale. Laptele matern al femeilor care s-au injectat cu serul experimental cu ARNm conține toxine periculoase, aduse sau produse de ser.

Pfizer a atenționat asupra riscurilor și a recomandat ca injecția să nu se facă și femeilor gravide. Propagandiștii, "experții”, "eroii din linia întâi” au contraire, au zis că e 100% safe.

Și iată că acum apar cazuri de leziuni hepatice… De răspuns pentru daune și cazuri letale nu răspund nici Pfizer, nici propagandiștii… Consecințele sunt doar pe capul cobailor.

*

Pfizer a cerut statelor care au cumpărat serul său experimental să constituie de urgență fonduri naționale de despăgubire a victimelor serului.

Adică, în locul său și al propagandiștilor săi, să plătim noi pagubele, iar ei, dragii de ei, să rămână cu profitul și onorariile de "succes”.

Nu, categoric nu, nu voi fi niciodată de acord cu asta! Trebuie să ne opunem cu fermitate acestui plan.

Pentru defectele produsului său, Pfizer trebuie să suporte pagubele, chiar să intre în faliment, iar managerii săi ultra-plătiți și propagandiștii să intre în pușcărie.

Așa cum am susținut în întreaga plandemie, aceasta este calea legală - mizerabilul de comerciant care a făcut bani din suferința oamenilor, cauzată de produsele sale cu defecte, să răspundă, civil, penal și moral. Așa scrie la lege - Legea nr.240/2004. Oamenii pot da în judecată individual sau în colectiv Pfizer. Aici, nu în SUA. Fără obligația de a plăti taxă de timbru.

Moral și politic, trebuie să răspundă și politicienii, experții, influencerii, jurnaliștii năimiți. Mai ales cei care cereau în stil nazist pedepsirea noastră și aruncarea peste zidurile cetății, pentru simplul fapt că am refuzat să ne supunem unui oribil experiment genetic și psihologic.

Idioții utili, mai ales cei care cereau cu voce tare ca cei ce au refuzat să se înțepe să nu mai fie tratați în spitale pe banii din asigurările publice, ci din propriul buzunar, nu au deloc căderea să ceară statului, adică nouă, să le plătim daunele cauzate de Pfizer. Nu. E cazul să suporte singuri consecințele ”alegerii” lor.

*

Anul trecut, citind din întâmplare un articol elogios referitor la cât de „admirată” este corporația Pfizer, mă minunam cum de pot fi oamenii atât de naivi și estimam că, atunci când vor apărea dovezi indubitabile ale daunelor ireparabile cauzate oamenilor de serul minune și probe certe ale minciunii prin omisiune (dublată de minciuna plătită de stat și de cenzura practicată sub forma „luptei” contra știrilor false) care au stat la baza hiper-profitabilei afaceri cu cantitățile gigantice și inutile de „imunizare” contra răcelii mileniului, același Pfizer va urca rapid în topul celor mai diabolice corporații (most evil), urmând a amenința poziția no.1 ocupată „pe merit” de Monsanto, de vreo 30 de ani.

Iată că acele moment a venit - documentele făcute publice de tribunalul din Texas probează minciuna, iar efectele negative, toxice, ale serului faizăr sunt din ce în ce mai ușor vizibile și mai greu de contestat.

Pe de altă parte, nu de puține ori m-am crucit să văd cât de multă încredere beneficia, ca „specialist”, dementul mesianic bilgheiț, care părea că a stabilit, cu de la sine putere, întreaga agendă a OMS și a autorităților sanitare americane, europene, canadiene sau australiene în domeniul plandemiei.

Iată că Bill Gates se plânge acum că îl agresează și îl înjură lumea pe stradă, acuzându-l de comportament de Big Brother. Păi, eu mă mir că nu i se administrează chiar bătăi crunte - sunt atât de multe zeci de milioane de oameni care au fost induși în eroare de acest moș uitat de Dumnezeu pe pământ și atât de multe zeci de milioane care au suferit sau chiar au murit pentru că lumea s-a concentrat pe obsesia sa pentru „imunizare” totală și obligatorie cu acest ser total inutil și - hellas - atât de nociv, mai ales pentru copii.

Dar știți cum zice românul - Dumnezeu nu bate cu parul ...

Citiți și DOCUMENTE UIMITOARE: PFIZER și FDA au ascuns decesele în urma vaccinării. Peste 1200 de morți în primele 90 de zile. FDA a autorizat vaccinul Pfizer în ciuda sutelor de mii de evenimente adverse grave raportate chiar producătorului